Prezidento rinkimų antras turas: kur Kaune bus galima balsuoti iš anksto?

  • Teksto dydis:

Piliečiai vėl kviečiami prie balsadėžių. Šios savaitės tris dienas vyks išankstinis antrojo Prezidento rinkimų turo balsavimas, o sekmadienį atsidarys visos apylinkės.

Išankstinis antrojo turo Prezidento rinkimų balsavimas vyks gegužės 21–23 dienomis nuo 7 iki 20 val. Kaune rinkti prezidentą bus galima dviejose vietose: Kauno miesto savivaldybės pastate (Laisvės al. 96) ir Kauno rajono savivaldybės pastate (Savanorių pr. 371).

Numatytose vietose iš anksto galima balsuoti bet kuriame mieste, nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos.

Sekmadienį, gegužės 26-ąją, vys antrojo turo rinkimai, tuomet geriau balsuoti savo apylinkėse, nes greičiau Vyriausiosios rinkimų komisijos nariai išduos balsavimo biuletenius. Visgi, net ir sekmadienį galima balsuoti ne pagal deklaruotą gyvenamąją vietą, tačiau tokiu atveju teks kiek palaukti, kol bus patikrinta, ar pilietis nebalsavo kitur.

Primename, kad antrame Prezidento rinkimų ture varžysis Gitanas Nausėda ir Ingrida Šimonytė. Šie politikai pirmojo rinkimų turo metu surinko daugiausiai rinkėjų balsų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
NAUSĖDA IR ŠIMON JEIGU NORS KIEK TURIT GABĖS TAI ATSISAKYKIT POSTU NES MATOT KAD TAUTA JUSU SUKČIU NENORI

to Kazys

to Kazys portretas
Visai Kazy nuprotėjai Nausėda neturės laiko gelbėti lietuva nes tas scwabinis chacholais rūpinasi Gaila taves Kazy mes tai išsirinkom prezidenta ger E VAITKU MES EISIM TIK UŽBRAUKTI BIULETENIUS BOIKOTUOTI IR NAUSĖDA IR ŠIMON IR KIRKILINIUS

Anonimas

Anonimas portretas
to Anonymui tikrai nesiulau i Šimon krepši tik sakau diskutuokim aš ir pati lauksiu Vaitkaus nurodimo
VISI KOMENTARAI 51

Galerijos

Daugiau straipsnių