Praeiviai baiminasi, kad ant jų užkris pėsčiųjų perėjos ženklas

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai įspėjo apie Šilainiuose pavojingai pasvirusį pėsčiųjų perėjos ženklą. Anot kauniečių, tai jau ne pirmas kartas, kai į šį ženklą atsitrenkia automobiliai, tačiau šį kartą užtruko jį sutvarkyti.

Trečiadienį į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi Šilainių gyventojai ir nurodė, kad vaikai baiminasi eiti per gatvę, nes automobilio kliudytas ženklas pavojingai pasviręs, todėl gali užkristi ant pėsčiųjų.

„Ties Baltijos g.11-uoju namu pėsčiųjų perėjoje pasviręs stulpas. Vakar ryte automobilis į jį įvažiavo ir taip jis guli jau antrą parą. Eina vaikučiai į mokyklėlę, bet bijo eiti, nes tas ženklas gali ant jų užkristi. Nesaugu ir suaugusiems, kurie grįžta vakare. Dabar stiprus vėjas ženklą iš vis smarkiai siūbuoja“, – pranešė Šilainių gyventojai.

Jie nurodė, kad per tą laiką, kai čia buvo įrengta tokia perėja ir pastatytas minėtas kelio ženklas, jį transporto priemonės kliudo jau keturioliktą kartą. Kauniečiai tikino, kad seniau ženklą labai greitai vėl pastatydavo, o šįsyk viskas užtruko.

„Gal jis per arti posūkio, o gal jo visai nereikia? – svarstė kauno.diena.lt skaitytojai. – Kai automobiliai suka iš mokyklos, dažnai šį ženklą užkabina. Važiuodami tiesiai taip pat sugeba į jį įvažiuoti. Keletą kartų matėm, kai vairuotojai kviečia policiją. Kažkaip ankščiau prikeldavo kelininkai tą ženklą, o šį kartą jis užsibuvo. O juk daug vaikučių eina į Milikonių ir Santaros mokyklas“.

Gal jis per arti posūkio, o gal jo visai nereikia?

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kada galima tikėtis, jog nuverstas kelio ženklas bus sutvarkytas. Kauno miesto savivaldybės atstovai padėkojo pilietiškiems kauniečiams už informaciją bei patikino, kad kelio ženklas bus sutvarkytas artimiausiu metu.

Specialistai taip pat priminė, jog patys gyventojai visada gali patys informuoti apie nuverstus ženklus. Pastebėjus, jog kažkur pakrypę ženklai, atsivėrusios pavojingos duobės ar yra kitokių problemų, galinčių kelti pavojų žmonėms, apie tai jie gali informuoti paskambinę kauniečių aptarnavimo centro „Mano Kaunas“ avarinei tarnybai telefonu 8 800 20 000. Apie problemas galima pranešti ir „Mano Kauno“ feisbuko paskyroje.

Kauniečiai pranešė, jog po portalo kauno.diena.lt užklausos, į minėtą vietą jau atvyko darbininkai ir tvarkė nuvirtusį kelio ženklą.


Šiame straipsnyje: kelio ženklaspėsčiųjų perėjaženklaspavojingai pasviręs kelio ženklasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam žemiau

Tam žemiau portretas
O pas tave senai kabo?

aukso kardas

aukso kardas portretas
cia gal trisdesimt antras kartas, kai ji numusa. Gal geriau butu kabantis ore?

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Nera ko pergyventi ,Krabas perejomnevaiksto ,jis jas pralekia.SAUGOKITES, nes liksite kalti.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių