Pažangiausiai klasei - kelionė į Nobelio muziejų

Pirmą kartą Lietuvoje renkama pažangiausia klasė. Konkursas „Pažangiausia klasė“, kurio metu mokiniai skatinami maksimaliai pagerinti savo mokymosi rezultatus, startuoja Kaune. Šią savaitę prasidėjusiame projekte kviečiamos dalyvauti visos Kauno bendrojo lavinimo mokyklos.

„Savo veikloje vadovaujamės pažangiausiomis ir moderniausiomis idėjomis bei nuolat ieškome novatoriškų sprendimų. Pažangumo idėją nusprendėme populiarinti ir Kauno mokyklose, todėl skelbiame konkursą, skatinantį mokinius siekti geresnių mokymosi rezultatų“, - teigė projekto iniciatorės Kauno termofikacijos elektrinės (KTE) generalinis direktorius Antanas Pranculis.

Projektas „Pažangiausia klasė“ skirtas Kauno bendrojo lavinimo mokyklų 5-11 klasėms. Konkursą laimės ta klasė, kuri labiausiai pagerins savo mokymosi rezultatus per einamąjį trimestrą/semestrą, lyginant su praėjusiuoju. Projekto nugalėtojai bus apdovanoti liepos mėnesį.

„Šilumos ir elektros energijos gamyba - komandinis darbas. Esame įsitikinę, kad dirbant komandoje pasiekiami geriausi rezultatai ir didžiausios pergalės. Tai atskleis ir šis projektas, - tvirtino A. Pranculis. - Laimėti konkursą „Pažangiausia klasė“ daugiausiai galimybių turi ta klasė, kuri dirbs išvien - ne tik stengsis kiekvienas individualiai, bet ir padės bendraklasiams. Pergalę lems bendras visos klasės rezultatas.“

Konkursą laimėjusi klasė bus apdovanota pažangą simbolizuojančiu prizu - kelione į Švedijos sostinę, aplankant Nobelio muziejų. Stokholmo širdyje įsikūręs muziejus iliustruoja išskirtinius XX amžiaus pasiekimus, padariusius didžiulę įtaką mokslo ir visuomenės raidai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių