Pasidalijo geromis žiniomis apie pokyčius Nemuno saloje: kas nuveikta?

  • Teksto dydis:

Nors orai už lango – niūrūs, Kaune esančioje Nemuno saloje verda intensyvūs darbai. 

Kauno miesto savivaldybė feisbuke pasidalijo geromis žiniomis. Kaip teigiama, vandens sporto centre pradėtos montuoti tribūnos prie didžiojo baseino, betonuojamos perdangos ir liejamos grindys.

„Mokslo saloje“ betonas stingsta į monolitines konstrukcijas ir su kiekviena diena ryškėja būsimo mokslo muziejaus kontūrai.

O naujasis tiltas į Nemuno salą jau greitai turės visus turėklus ir apšvietimą. Baigiami paskutiniai montavimo darbai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eglė

Eglė  portretas
Gerbiamasis Kauno Mere, kurio santykis su gamta - akivaizdžiai pašlijęs. Kauno išskirtinumas - jo žaluma, o ne stikliniai gremėzdai, kurių pristatėt. Ar esat kada pats vaikščiojęs saloje? Matėt ten kiškius? Kormoranų koloniją? Ežiukus? Kur jie visi dabar? Kiek gyvūnų ir paukščių namų išdraskėt vardan tų stiklinių gremėzdų? Kalbėjau su architektu apie jūsų projektą - žinot, ką pasakė? Kad turint tokį gamtos stebuklą miesto centre, reikėjo jį SAUGOTI, o ne paversti dar vienu parku. Dar pridėjo - užsieny taikoma praktika - tokias salas tiesiog SUPILTI, o tada jau populiarinkit mokslą, kiek tik jum norisi. Kam gadinti gamtos stebuklus, gyvūnų buveines? Ne veltui esat verslininkas su siaurais interesais, be jokio humanitarinio išsilavinimo. Pradėkite skaityti knygas. Kaunas yra vieta žmonėms, o ne siauriems verslininkų interesams. Kol visa Europa žalėja, Kaunas pilkėja, ačiū jums. O aš pažadu parašyti straipsnį apie jūsų, gerbiamasis, darbus. Ir visai ne užsakytą.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
duckduckgo com žemėlapyje , galite pasižiūrėti kaip krysa meras sudarkė parką

krabų jedinstvenikai užkniso galutinai

krabų jedinstvenikai užkniso galutinai portretas
Kaunas išknistas lyg pasiutusių šernų, o pinigai plaukia vieninga kryptimi.
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių