Nesusipratimas: „Kauno vandenys“ karantino metu tikrina skaitiklius?

  • Teksto dydis:

Į portalo kauno.diena.lt redakciją paskambinusi kaunietė Rasa stebėjosi, jog iš bendrovės „Kauno vandenys“ darbuotojų sulaukė skambučių, kad šie ateis į namus tikrinti skaitiklių. Paaiškėjo, kad įvyko nesusikalbėjimas ir į namus karantino metu darbuotojai neina. Dėl to gyventojai turėtų neprarasti budrumo, kad jais nepasinaudotų sukčiai.

Portalo kauno.diena.lt skaitytoja sunerimo gavusi „Kauno vandenų“ atstovų skambutį. Moteris pasakojo, kad jai buvo pasakyta, jog į namus ateis skaitiklių tikrintojai ir pažiūrės rodmenis.

„Pasakiau, kad šiandien dirbu ir negaliu, tai jie man atsakė, kad ateis ryt. Juk karantinas, siekiama kuo mažiau susitikti su žmonėmis, o čia nori kažkas po namus vaikščioti“, – sakė Rasa.

Juk karantinas, siekiama kuo mažiau susitikti su žmonėmis, o čia nori kažkas po namus vaikščioti.

Po pokalbio su redakcijos žurnalistais, moteris dar kartą perskambino ir pasakė, kad „Kauno vandenys“ į namus neis, o skaitiklių rodmenis reikia pasakyti telefonu.

Pasidomėjus šia situacija paaiškėjo, jog gyventoja ir „Kauno vandenų“ darbuotojai nesusikalbėjo, mat niekas karantino metu į namus neina tikrinti skaitiklių.

„Karantino metu bendrovės „Kauno vandenys“ darbuotojai gyventojų namuose neatlieka skaitiklių rodmenų patikrinimo. Nuo kovo 13 d. bendrovės darbuotojai dirba tik nuotoliniu būdu. Šalto vandens apskaitos prietaisų parodymus gyventojų prašoma pateikti tik telefonu arba elektroniniu paštu“, – nurodė „Kauno vandenų“ Abonentų skyriaus vadovė Elena Švažienė.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad gyventojai neturėtų prasti budrumo ir karantino metu į namus neįsileistų nepažįstamų asmenų, nes situacija gali pasinaudoti sukčiai. Pažymime, jog šiuo laikotarpiu ne tik netikrinami skaitiklių rodmenys, tačiau ir neatliekamos butų dezinfekcijos ar kitos paslaugos, kuriomis gali prisidengti apgavikai.


Šiame straipsnyje: Kauno vandenyskarantinasCOVID-19 karantinasskaitikliaitikrintojaiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

vWilk

vWilk portretas
Taigi,taigi-kaipgis--gi tenais eletros skydine-prie i kovanduo

Nijolė

 Nijolė portretas
Ir mūsų( Ašigalio g.) daugiabučiuose keitė vandens skaitiklius K.Vandenys ir K.Energija ,tai tuose "naujuose"rodmenys ne nuo nulio-kaip turėtų būti,o nuo 0,25,kitas nuo3,40 kitas nuo 113,10 kitas nuo 24,30 kubo.Paklausus kodėl -atsakė,kad jie jau patikrą praėję ir visi tinkami naudoti,nepergyvenkit,taip turi būti,o senus skaitiklius pasiėmė su savimi,tipo,jums jų vistiek neprireiks.Va tokia politika Kaune....

kostas,

kostas, portretas
tai gal kas zinot, kieno yra sita imone (viena saskaita)?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių