Stop nuo pirmadienio: judrioje gatvėje – tik viešasis ir jos gyventojų transportas

  • Teksto dydis:

Jeigu jūsų kasdienių kelionių po miestą plane – A. Baranausko g., mėnesį būsite priversti rinktis kitą maršrutą. Nuo šiandien dalis šios gatvės uždaryta dėl remonto darbų.  

„A. Baranausko gatvėje baigiami tvarkyti šaligatviai, beliko baigiamieji asfaltavimo darbai“, – portalui kauno.diena.lt teigė Kauno miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Nuo pirmadienio, atkarpoje tarp Studentų ir Radvilėnų gatvių, informuojama, kad bus leidžiamas tik viešojo bei vietos gyventojų transporto eismas. Darbus čia planuojama baigti per dešimt dienų, tai yra, iki liepos 23 d.

Liepos 24 d.  iki rugpjūčio 14 d. bus uždaryta A. Baranausko g. atkarpa nuo Studentų iki Taikos pr.

A. Pakalniškis kalbėjo, kad šios gatvės remonto darbai vyko jau per karantiną. Į gerą itin išėjo tai, kad tuomet buvo labai menkas automobilių srautas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
Daug kam pavydu, kad Kaunas pakilo, tvarkosi, gražėja...Tik nenorintis matyti, nemato, pavydi....Yra neišspręstų klausimų, yra klaidingų, gal, žingsnių, bet tas neklysta, kas nieko nedirba....Reikia išmanyti vadybą, verslą. Ne visi moka, ne visi gali, ne visi sugeba. O plepėti bet ką, sugeba visi....

Na

Na portretas
Chamas, tai chamas. Visokių turėjom...mandagių, kurie labai mandagiai nieko nedarė....

to Kaunieti

to Kaunieti portretas
O Tu ką darytum, jei statybų verslu užsiimtum.Irgi žiūrėtum, kur sklypus įsigyti, kur statyti...Kas Tau trukdo privatizuoti, statyti, parduoti...Bet ne, geriau verkti, pavydėti, kad Tau viską duotų...tada tylėtum it vandens į burną pasisėmės....
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių