M. Puidokas tapo Darbo partijos Kauno miesto skyriaus vadovu

Darbo partijos Kauno miesto skyriaus vadovu išrinktas lapkričio viduryje prie „darbiečių“ prisijungęs parlamentaras Mindaugas Puidokas. Tai buvo nuspręsta penktadienį vykusio partijos Kauno miesto skyriaus susirinkimo metu.

Susirinkime išrinkti ir keturi pavaduotojai. Jais tapo buvęs Darbo partijos Kauno skyriaus vadovas Martynas Maulė, ilgametė Darbo partijos narė Rasa Špokienė bei M. Puidoko bendražygiai: Loreta Fokienė ir Robertas Stanionis, rašoma pranešime spaudai.

„Turiu pergalingos patirties Seimo rinkimuose Kauno regione ir tikiu, kad dirbdami kaip vieninga komanda galėsime parengti stiprią, vertybinį pagrindą turinčią partijos programą bei tikrai sėkmingai pasirodyti artėjančiuose Seimo rinkimuose“, – jungtis bendrai veiklai visus pakvietė M. Puidokas.

Kaip ELTA informavo anksčiau, buvęs „valstietis“ ir kandidatas Prezidento rinkimuose M. Puidokas nusprendė 2020 m. vyksiančiuose rinkimuose dalyvauti kaip Darbo partijos narys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Loretos

Loretos portretas
Upspackixas turejo grauzinine o mindozas turi fokine

Pdks

Pdks portretas
Darbsciu valstieciu parcija

Funtas

Funtas portretas
Visais laikais atsirasdavo savanorių - profesionalų, sutinkančių "atsėdėti" už "Ragų ir kanopų" kontoros finansines machinacijas.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių