M. Jurgutis tapo laikinuoju Kauno meru

Atostogos ypač pratuštino Kauno miesto savivaldybės koridorius. Atsipūsti nusprendė ir beveik visi miesto vadovai, tad kelias dienas mero pareigas eis vicemeras Mantas Jurgutis.

„Vieningo Kauno“ frakcijos narys M.Jurgutis – vienintelis, kuris penktadienį neatostogavo, tad jam teko atlikti ne tik savo darbus, bet laikinai į savo rankas paimti ir Kauno miesto vairą. Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, jo pavaduotojai – Rasa Šnapštienė ir Andrius Palionis šiuo metu ilsisi ir mėgaujasi vasaros saule, todėl M.Jurgutis yra vienintelis dirbantis miesto vadovas.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kaip jam sekasi įgyvendinti tiek savo, tiek kolegų darbus.

„Taip, šiandien pavaduoju merą, – penktadienį patvirtino laikinai Kauno mero pareigas einantis M.Jurgutis. – Ką tik baigėme rytinį pasitarimą, viskas vyksta pagal planą, komanda dirba ir merui grįžus pirmadienį, viskas bus savo vietoje, be pradelsimų“.

Jis tikino, kad laikinai užimti mero pareigas jam yra gera patirtis, o kiti kolegos padeda viską sustyguoti, todėl nesklandumų darbuose nėra.

Viskas vyksta pagal planą, komanda dirba ir merui grįžus pirmadienį, viskas bus savo vietoje, be pradelsimų.

„Jaučiuosi gerai, nes su tokia komanda dirbame ne pirmus metus ir jei kažkas atostogauja, procesai, darbai nesustoja. Dabar vyksime į Valdo Adamkaus gimnaziją apžiūrėti, kaip vyksta tvarkymo darbai. Po pietų bus laiko darbui su dokumentais ir turėsiu laiko analitiniam darbui“, – penktadienį prieš pietus portalui kauno.diena.lt sakė M.Jurgutis.

Beje, Kauno miesto savivaldybės administracijos vadovų komanda taip pat laikosi ant vieno žmogaus pečių. Administracijos direktorius Vilius Šiliauskas bei jo pavaduotojai – Jolanta Baltaduonytė ir Paulius Keras šiuo metu išėję kasmetinių atostogų, todėl laikinai miesto savivaldybei vadovauja Tadas Metelionis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viktoras

Viktoras portretas
Tu jurguti padaryk gera dalyka kol nera matjosiaus ir i roku gyvenviete paleisk dar koki viena autobusiuka tarpe tarp autobuso nes mus jau uzkniso tie rusu laikai

Vatnikui

Vatnikui portretas
prisgerti

NEBUKIT DVASIOS SKURDZIAIS

NEBUKIT DVASIOS SKURDZIAIS portretas
Pagal komentaro turini gali spresti koks ten proto bokstas ji raso.Jei tiems cia komentuojantiems reiketu bent savaite ten pasidarbuoti- jie nesugebetu net tinkamai bet kokiu klausimu rasto parasyti,jau nekalbant apie projektu svarstyma,ar ju analize.O raso,niekina ,-tik saves tai nemato,kokie jie skurdus savo dvasia.nes nepagalvoja,kad kitas zmogus ,kuris sugeba tai daryti,ismanyti bendravimo,kulturingo elgesio,mokejimo derintis ir sugebeti dirbti atsakinga darba- yra garbingas ir doras zmogus.O kai vertinama tik pagal savo sugebejimus tada jau ir pasipila pasaipos ir niekinimas. Turiu jums visiems klausima- ka sugebetumete jus kiekvienas padaryti siame darbe.Pagalvokite....
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių