Liepą Savanorių prospekte – laikini pasikeitimai vairuotojams ir keleiviams

Liepos mėnesį Savanorių prospekte dalinai keisis eismo tvarka bei viešojo transporto maršrutų trasos.

„Liepos 9-19 (preliminariai) dienomis Savanorių pr. ir Utenos g. sankryžos remonto metu bus ribojami kairieji posūkiai šioje sankryžoje, todėl gali keistis 1, 2 troleibusų bei 6 autobusų maršrutų trasos, taip pat troleibusai gali būti pakeisti autobusais. Apie pasikeitimus keleiviai bus informuojami iš anksto“, – portalui kauno.diena.lt teigė Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Remontuojamos Savanorių pr. dalies tvarkymo metu viešojo transporto eismas nebus ribojamas, tačiau viešojo transporto keleiviams teks patirti šiokių tokių nepatogumų.

„Savanorių pr. remonto metu, atliekant remonto darbus viešojo transporto stotelių zonose, stotelės laikinai bus perkeliamos į kitas artimiausias galimas vietas. Prašome keleivius būti atidžiais ir stebėti pasikeitimus“, – kalbėjo P.Keras.

Savanorių pr. atkarpa nuo centro iki Taikos prospekto, kuri bus naujai išasfaltuota, įvardijama kaip prasčiausios būklės.

Jau buvo skelbta, kad rekonstravus šviesoforines sankryžas Aukštaičių ir Žemaičių gatvėse, šią vasarą planuojama sutvarkyti likusias neatnaujintas Savanorių pr. šviesoforines sankryžas ties Kovo 11-osios gatve, ties vadinamąja Muravos sankirta bei Savanorių pr. ir Taikos bei Mituvos gatvių sankryžas.  

Po pokyčių sankryžos taps labiau matomos, saugesnės ir pralaidesnės.

„Šviesoforuose bus įdiegti modernūs valdikliai, kurie reaguos į automobilių srautus ir padės užtikrinti, kad eismas vyktų dar sklandžiau“, – vardijo P.Keras.

Remonto metu didelis dėmesys bus skiriamas šaligatviams. Jie bus sutvarkyti taip, kad būtų patogūs naudotis dviratininkams, tėvams su vaikų vežimėliais ir visiems kitiems pėstiesiems. 

Tvarkant šaligatvio zoną bus sėjama nauja veja, įrengiamas modernus LED apšvietimas, pakeičiamos susidėvėjusios troleibusų kontaktinio tinklo atramos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kauno mieste vieni griuvėsei gatvėse,šaligatviai šalutinėse gatvėse viduramžio lygio.Darbų prisiima ir nebaige vienų ,ima pinigus kitiem darbam atlikti ,taip stovi nuo pernai neatlikti darbai ,bet pinigai paimti.

Emigran.

Emigran. portretas
Suprantu, kad viskas dėl miesto jo žmonių ,tačiau tokie darbai neturi tęstis taip ilgai.Kas gyveno,gyvena emigracijoje žižno ,kad visi kelių darbai atliekami naktimis.Dieną matai atžymėtas atkarpas ,kur reikalingas remontas,po nakties nieko nebelieka ,viskas suremontuota ,žymių net nelieka.Manau dauguma įmonių vadovai nebuvo nosies iškiše iš Lietuvos ,nežino, kaip gyvena Europoje ,kaip atliekami darbai tenai. .

...

... portretas
Buvo žadėta kad kaip ryt bus atnaujintas troleibusų eismas Ašigalio gatve... bet - NEGI pas mus nors kas būna pabaigiama?..
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių