Laisvės partija įsteigė Kauno rajono skyrių

  • Teksto dydis:

Laisvės partija antradienį nuotolinio steigiamojo susirinkimo metu įkūrė skyrių Kauno rajone.

Skyriaus pirmininke išrinkta partijos narė Ieva Kasperavičienė. Steigiamajam susirinkimui pirmininkavo Seimo narys, Žmogaus teisių komiteto pirmininkas Tomas Vytautas Raskevičius.

„Įsteigtas Laisvės partijos Kauno rajono skyrius yra dar vienas aiškus ženklas, kad ateitis priklauso atvirai, progresyviai ir liberaliosios demokratijos vertybes puoselėjančiai Lietuvai. Laisvės partija yra vienintelė šiuo metu auganti politinė partija Lietuvoje ir esu tikras – tai dar tik pradžia,“ – įsteigto skyriaus narius sveikino T. V. Raskevičius.

Šiais metais Laisvės partija nuotoliniu būdu įsteigė jau septynis skyrius. Šiuo metu veiklą vykdo 32 Laisvės partijos atstovybės visoje Lietuvoje bei užsienyje: Londone, Kalifornijoje, Berlyne, Briuselyje ir Dubline.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Repo

Repo portretas
Atvažiavo pid...as is Europos ir sako kokie jus atsilikę vyrai su moterimis miegate tai dabar laisvės partija išk ..us visus. Reiks vyrams nekaltybės diržus gaminti bus biznis.

Z

Z portretas
tarybų valdžia irgi sakė kad atėjo visiems laikams bet kažkaip išnyko, taip baigs ir ta gaidžių partija, nepsdės nei sukrošias bidonas, nei botoksinis putinas

Otto

Otto portretas
Taip ir užtvirtino: šūdą pamalė, pagrojo ant birbynės
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių