Konservatoriai išrinko savo kandidatą į Kauno merus (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

TS-LKD Kauno skyrių sueiga 2022 m. rugsėjo 29 d. Kaune organizavo konferenciją, kurios metu paaiškėjo TS-LKD kandidatas į Kauno miesto merus 2023 m. savivaldos rinkimuose.

Konferencijos metu buvo kalbama apie dabartines antrojo pagal dydį Lietuvos miesto problemas, demokratijos ir nacionalinio saugumo iššūkius, politinę kultūrą, dabartį ir ateitį, miesto viziją ir tai, kokį kandidatą miestui gali pasiūlyti TS-LKD.

Renginyje kalbėjo TS-LKD Kauno skyrių sueigos pirmininkė, Švietimo, sporto ir mokslo ministrė Jurgita Šiugždinienė, Seimo Kultūros komiteto pirmininkas prof. Vytautas Juozapaitis, Finansų ministrė Gintarė Skaistė, TS-LKD frakcijos Kauno savivaldybės taryboje seniūnas Paulius Lukševičius.

Konferencijos vaizdo įrašas:

Politinė reklama. Bus apmokėta iš TS-LKD einamosios sąskaitos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
neleisim nei dainuot nei grot ...toki kandidatai, kad baisu ..tikisi atgal parvežti auksinį tooletą pastatytą pono Kupčinsko, Kupčinskas lazdavojo Mastijošaitį per TV liepė atiduoti Kauną..nori paversti vėl savartynu...man tik keista, kaip medikas taiko į mero postą t.y. Veryga, arba dainininkas solistas ir t.t. Šiugždinienė geriau pasislėptų matom, kaip sakinio nesurezga, o dar Kauną tvarkyti ponia nori...juokdariai...Matijošaitį mes už jus. Sėkmės

na tai koky pridurka nori iskist y merus

na tai  koky pridurka  nori  iskist y merus portretas
konservatdegeneratai....

kauniete

kauniete portretas
Ir vėl šiugždiniene, kuri sakinio nesurezga, nuolat nusikalba... Juokinat, nejaugi nėra vertų kandidatų? Kodęl neužsiauginote jaunųjų konservatorių? Nieks kits čia nekalts...
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių