Kauno rajono savivaldybėje keičiasi darbo organizavimo tvarka

  • Teksto dydis:

Atsižvelgiant į ekstremalią situaciją šalyje dėl koronaviruso (COVID-19 ligos) plitimo, Kauno rajono savivaldybėje keičiasi darbo organizavimo tvarka – bus dirbama brigadomis, siekiant valdyti darbuotojų srautus. Dalis žmonių dvi savaites dirbs nuotoliniu būdu, kiti – savivaldybėje, o vėliau jie keisis.

Gyventojai prioritetine tvarka bus aptarnaujami nuotoliniu būdu. "Siekiant efektyvaus aptarnavimo prašome su specialistais konsultuotis telefonu, o prašymus teikti elektroninėmis priemonėmis", – informavo Kauno rajono savivaldybės Gyventojų aptarnavimo ir dokumentų valdymo skyriaus vedėja Raminta Grėbliauskienė.

Pageidaujantys apsilankyti savivaldybėje ar seniūnijose turėtų atvykti po vieną (jeigu prašymui pateikti nereikalinga kitaip). Patekimas į patalpas yra ribojamas, todėl gyventojai iš anksto turi registruotis apsilankymui ir atvykti paskirtu laiku. Apsilankymui savivaldybėje galima registruotis tel. 8 620 13 051.

Primenama, kad savivaldybėje gyventojai aptarnaujami vieno langelio principu, administracinio pastato 1-ame aukšte, Gyventojų aptarnavimo ir dokumentų valdymo skyriuje.

Savivaldybės lankytojai bus aptarnaujami užtikrinant būtinąsias saugos priemones:

– apribojant darbuotojų fizinį kontaktą su lankytojais, išlaikant ne mažesnį nei 1 m atstumą ir atskiriant darbo vietą nuo lankytojo pertvaromis;

– užtikrinant, kad darbuotojai, aptarnaujantys įstaigos lankytojus, ir vyresni nei šešerių metų amžiaus lankytojai dėvėtų nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius, kitas priemones), išskyrus neįgalumą turinčius asmenis, kurie dėl savo sveikatos būklės nosį ir burną dengiančių apsaugos priemonių dėvėti negali ar jų dėvėjimas gali pakenkti asmens sveikatos būklei;

– nuolat vėdinant patalpas ir dezinfekuojant paviršius.

Pabrėžiama, kad į savivaldybę atvykę interesantai privalo laikytis būtinosios asmens higienos: dezinfekuoti rankas, laikytis kosėjimo ir čiaudėjimo etiketo, dėvėti nosį ir burną dengiančias veido apsaugos priemones. Įstaigoje neaptarnaujami lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijos požymių (pvz., karščiavimas, sloga, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.).

Savivaldybė dėkoja gyventojams už kantrybę ir prašo saugoti save ir kitus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių