„Kauno dienos“ studijoje – rašytoja A. Kavaliauskaitė

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi rašytoja, žurnalistė ir LRT laidos „(Ne)emigrantai“ vedėja Akvilė Kavaliauskaitė.

A. Kavaliauskaitė jau yra išleidusi dvi knygas. Romaną „Du gyvenimai per vieną vasarą“ ir novelių rinkinį „Kūnai“.

Vos 19-os sulaukusi mergina iš Ukmergės įsidarbino tuo metu labai populiariame žurnale „Panelė“, pusmetį praleido Maljorkoje, grodama gitara kavinėse, dirbo reklamos agentūroje, apkeliavo bene 40-t pasaulio šalių, daugelyje iš kurių lankėsi ne vieną kartą, daug metų rengia reportažus laidos „(Ne)emigrantai“ žiūrovams, taip pat veda rašymo kursus.

Natūralu, kad per tokią patirtį susikaupė ne viena istorija, kuria Akvilė mielai pasidalins su „Kauno dienos“ studijos žiūrovais. Kaip pasiekti sėkmės darbe, tuo pačiu neprarandant savęs, ar įmanoma išmokti rašyti ir ar skalsi rašytojo duona, kaip elgtis, jei naktį Sakartvele į jūsų viešbučio numerį įsibrauna vagis ir dar daug kitų įdomių įžvalgų pokalbyje su A.Kavaliauskaite. 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
BANALU, kai rodo tą patį per tą patį "vaizdelį" [ne]emigrantuose...Kalbinant, išeina į kiemą , eina šaligatviu , susikabinę rankomis...Kartais net eina įžiūrėti , kad kalbinamieji jaučiasi nejaukiai, net išsišiepia...Reiktų originaliau. Čia panašiai , kaip kas ir kodėl vedėjas pradeda "važiuojam"....

Esminis klausimas ir Agnei

Esminis klausimas ir Agnei portretas
Ka jos mano apie ivykius Bielorusijoje?

Krastotyrininkas

Krastotyrininkas portretas
romantikai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių