Kauno demokratams toliau vadovaus G. Labanauskas

  • Teksto dydis:

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Kauno miesto skyriaus visuotiniame narių susirinkime buvo analizuojami pasibaigę savivaldybių tarybų rinkimai ir dar vienai kadencijai skyriaus pirmininku perrinktas G. Labanauskas.

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ frakcijos Kauno miesto taryboje nėra, tad rinkimų sėkmingais nepavadinsi, nors pritrūko labai nedaug – vos keliolikos balsų, kad būtų iškovoję kelis mandatus. Vis dėlto kauniečiai atkreipė dėmesį į tai, kad, palyginti su kitais didžiaisiais miestais, Kaune sąjunga pasirodė geriausiai.

„Tai tik patvirtina, kad turime daug potencialo, tačiau reikia daugiau dirbti, kalbėtis su kauniečiais, skleisti demokratijos idėjas miestiečiams ir įrodyti, kad kartu su jais galime kurti dar geresnį ir jaukesnį miestą, kuriame būtų gerbiamos visų nuomonės ir interesai“, – teigė G. Labanauskas.

Skleisti demokratijos idėjas miestiečiams ir įrodyti, kad kartu su jais galime kurti dar geresnį ir jaukesnį miestą.

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Kauno miesto skyriaus pirmininko rinkimuose jam iššūkį metė teisininkė Vida Kisielienė, tačiau 43 balsų persvara antrai kadencijai perrinktas G. Labanauskas. Taip pat buvo patvirtintos dvi pirmininko pavaduotojos – V. Kisielienė ir ekonomistė Daiva Eglė Kanikovienė.

Susirinkime išrinkta 20 valdybos narių, kurie prisidės prie Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Kauno miesto skyriaus veiklos ir plėtros. Šiuo metu skyrius vienija apie 300 narių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidma

Vidma portretas
Nesėkmės istorija...

mano nuojauta sako, kad

mano nuojauta sako, kad portretas
labai galimas dalykas jog labanskis, naivių piliečių uzurpuotus pinigus, neva jo labdaros findui, naudoja savireklamai. nes netiniu, kad toks straipsnis sudomintų redakciją už dyką.

kauno senbuvis

kauno senbuvis portretas
baisu ir geda skverneli jus aklas ir kurcias ir ne protingas ::::;
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių