Įgriuvusi kelio danga Savanorių prospekte – baigiama tvarkyti, teliko išasfaltuoti

Antradienio vakarą Savanorių prospekte priešais „Dubingių“ baldų ir interjero parduotuvę įdubo kelio danga. Taip atsitiko viduryje važiuojamosios dalies – trečioje eismo juostoje Jonavos kryptimi. Ketvirtadienio pavakarę įgriuva atrodė jau sutvarkyta. Nemažame kvadrate nuardyta kelio danga, atlikti grunto tvarkymo darbai, sutvarkyti šuliniai ir dangčiai.

Asfaltas sutrūkinėjo keleto kvadratinių metrų plote, o pačiame epicentre pagilėjo beveik pusmetriu.

Važiavau Savanorių prospektu link Draugystės parko ir norėjau pasukti ties „Dubingiais“ į kairę – į Dubingių gatvę. Tačiau viduryje prospekto stovėjo policijos mikroautobusiukas įjungtais įspėjamaisiais švyturėliais. Sutrikau ir pravažiavau tiesiai, vėliau pasukau į Kovo 11-osios gatvę.

Sutvarkęs reikalus, grįžinėdamas atgal, specialiai stabtelėjau ties „Dubingiais“. Policijos ekipažo jau nebuvo. Supratau, kodėl pareigūnai prieš valandą ten budėjo
, - portalui kauno.diena.lt pasakojo Kalniečių mikrorajone gyvenantis Antanas.

Pasak jo, tuo metu  įspėjamaisiais pastatomais kelio ženklais buvo atitvertas nemažas asfalto įdubimas.

Šalia kiek įgriuvusios kelio dangos – kanalizacijos šulinys. Galbūt jis susijęs su įdubimu. Prie įdubusios kelio dangos tuo metu  jokių tarnybų nebuvo.  Neatmesčiau tikimybės, kad  asfaltas bet kuriuo momentu gali visai įgriūti, nes galimai po žeme sugriuvo konstrukcijos, arba buvo paplauta dalis grunto, - pasakojo Antanas.

Gerai, kad atsirado supratingas žmogus, kuris pastebėjo kelyje įdubimą. 

„Tikriausiai žmogus perspėjo pareigūnus, o šie -  komunalininkus.  Pastarieji turbūt ir atitvėrė įdubimą. Nenorėčiau įvažiuoti į tokią, ar dar didesnę duobę. Pamačius ją pasidaro neramu: juk dėl pasenusių konstrukcijų ar kitų priežasčių tokia „smegduobė“ gali atsiverti  ne tik šioje miesto vietoje“, - susirūpinęs  kalbėjo kaunietis.

PAPILDYTA. Ketvirtadienio pavakarę įgriuva atrodė sutvarkyta. Nemažame kvadrate nuardyta kelio danga, atlikti grunto tvarkymo darbai, sutvarkyti šuliniai ir dangčiai.

Buvusio įgriuvimo vieta aptverta daugybe apie kliūtį kelyje įspėjančių ženklų.

Šiuo metu aptverta buvusio įgriuvimo vieta atrodo kaip plati, bet negili keliolikos centimetrų gylio duobė.

Dabar kelininkams teliko išasfaltuoti sutvarkytą ir išlygintą įgriuvos vietą.

 


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienakaunasSavanorių prospektasautomobilisįdubo kelio danga

NAUJAUSI KOMENTARAI

patystokie

patystokie portretas
Kiek diskusijose dalyvauja \Kupcinsko dauno-kreivasnukio pakaliku? Ar jums negeda konservuotus idiotus ginti, nebent patys tokie esate.

Goša

Goša portretas
Užčiaupkit burnas visi.

...

... portretas
Ach kaip įdomu - krevetės savo patroną irgi krabu vadina. :D
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių