Kauniečiai nuo COVID-19 be registracijos gali pasiskiepyti prekybos centre

  • Teksto dydis:

Nacionalinis kraujo centras tęsia skiepijimo nuo COVID-19 akciją šalies didmiesčių prekybos centruose.

Antradienį suaugusieji ir vaikai nuo 12 metų be išankstinės registracijos turės galimybę pasiskiepyti Kauno „Akropolyje“.

Nuo 11 iki 16 val. bus skiepijama „BioNTech“ ir „Pfizer“ gamintojų „Comirnaty“ vakcinomis.

Anot Kraujo centro, Kauno „Akropolyje“ bei sostinės „Panoramoje“ veiks ir kraujo donorystės vietos.

Trečiadienį skiepijimo punktas persikels į prekybos centrą „Panorama“ Vilniuje, čia jis veiks 13–18 valandomis. Penktadienį nuo 11 iki 17 valandos bus skiepijama Panevėžio „Babilone“ ir Klaipėdos „Akropolyje“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ogi

Ogi portretas
Gal ir autobuso vairuotojas galėtų paskiepyti, kol bilietėlį pypini - išlįstų plaukuota ranka ir...bakst!

na

na portretas
tasi kad Kaune Mole ir paskiepytas du kartus mirė...vekseriai stovėjo ratu ir grožėjosi, kaip filme, kad žmogus miršta ir mirė. Ko jie negelbėjo tautiečio...aplamai vekseriai bailūs, pikti...matyt nuo dozių tokie patapo. Žiūrėjau per TV kalbino..visi bijojo gaivinti, nes bijojo koronos...o iš Lazdijų į kauno klinikas atvežti sutuoktiniai nuo kitų ligų turėjo būti gydomi paskiepyti 2 kartus...patikrinti prieš guldant koronos nebuvo...bet vat ligoninėje abu mirė nuo koronos. A-Ū Didingas petingas Usonį ką sakėte per Reklamas kiekvieną dieną, kad paskiepyti nemiršta...gulės Usoniui ant sąžinės, kad už pinigus reklamoje žudo žmones.

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Ė vakserei jau kitą atmaina yr Kamerune! Tai registruokitės,bo dar ne duok dieve praleisit dozę :) Šikmonytė su Dulkintoju bus užsirūstine...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių