Kauniečiai apie stulpelius ant šaligatvio: tiesiog imituojamas darbas

  • Teksto dydis:

Dažnai Kauno gatvėse vaikštinėjantys kauniečiai pastebėjo, jog E.Ožeškienės gatvėje visai neseniai buvo įrengti stulpeliai, vėliau jie nuimti, o dabar vėl uždėti. Tiesa, atitvarų stulpeliai įdėti kitoje vietoje. Miestiečiai tokius pokyčius vadina paprasta darbų imitacija.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo pastebėjimais apie mieste vykstančius darbus ir stebėjosi, kodėl reikia atlikti viską kelis kartus. Šį kartą į akis užkliuvo už E.Ožeškienės gatvėje įrengtų stulpelių. Šaligatvį nuo važiuojamosios dalies skiriančios tvorelės stulpeliai įrengti ir ant paties šaligatvio. Miestiečiams užkliuvo tai, jog čia jau buvo įrengti stulpeliai, o vėliau jie nuimti.

„Kurią dieną po pietų eidama pastebėjau, kad E.Ožeškienės gatvėje vėl įrengti kuoliukai, kai kurie jų – dar apjuosti celofanu. Matosi, kad jie pastatyti kitose vietose, nei buvo anksčiau, nes senos skylės plytelėse tiesiog užlopytos betonu. Įrengia tuos stulpelius, nuima, vėl uždeda. Ir tai vadinasi darbu“, – stebėjosi kaunietė Liucija.

Portalas kauno.diena.lt apie ant E.Ožeškienės gatvės šaligatvio įrengtus atitvarus rašė dar praėjusių metų lapkritį. Tąkart miesto savivaldybės atstovai aiškino, jog stulpeliai įrengti tam, jog vairuotojai nestatytų automobilių ant šaligatvio. Tačiau valdininkai patikino, kad stulpelius nuims, esą jie trukdo valyti šaligatvius.

Kadangi dabar įrengti nauji, pasiteiravome, kodėl buvo priimtas sprendimas vėl stulpelius sugrąžinti bei kodėl juos reikėjo perkelti į kitą vietą. Iš savivaldybės gavome atsakymą, jog stulpelių paskirtis išlieka ta pati – neleisti vairuotojams užvažiuoti ant šaligatvio.

„Praėjusį kartą stulpeliai įrengti buvo kaip eksperimentas. Jie tąkart iš tiesų trukdė valyti šaligatvius bei pėstiesiems laisvai vaikščioti, todėl jie buvo demontuoti. Tačiau šį kartą ant šaligatvio įrengtas tik vienas stulpelis, o ne du, ir jis yra kiek kitoje vietoje, tad dabar jis netrukdys nei valymo technikai, nei pėstiesiems, tačiau taip pat bus ir tarsi prevencija vairuotojams, kad šie ant šaligatvio nepaliktų savo automobilių“, – aiškino Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.


Šiame straipsnyje: stulpeliaistulpeliai ant šaligatvioimituojamas darbasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

mužikams

mužikams portretas
Mužikai ir suskretėliai kaimiečiai atsivilkę iš šūdkaimių į Kauną -jei jums stulpeliai asocijuojasi su provincija-tai jūsų žinia ivisoje Vakarų Europoje yra atskiriamos gatvė nuo šaligatvių.O tiems kurie antrina kad geriau apgaulės būdu rinkti iš vairuotojų už automobilio pastatymą pinigus -yra stribų ir liumpenproletariato palikuonys,kažkaip keistai išgyvene ir nenustipę savo barakuose.

Kaunas

Kaunas portretas
KAM TIE STULPELIAI KAZKAS GERA BIZNI PADARE IR NETINKA JIE VISAI PRIMENA PROVINCIJOS MIESTELI

idiotizmas

idiotizmas portretas
vienas nevaikšto ........... į kompaniją pasikviečia klerkus su geltonom ''tvarkomės'' lentelėm .............
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių