Kaune akligatviai bus pakrikštyti augalų pavadinimais

Šiandien Kauno miesto valdžia pritarė siūlymui Rokuose suteikti gatvėms naujus pavadinimus. Įvairiais augalais pavadinti akligatviai suteiks aiškumo ieškant konkretaus adreso.

Kauno miesto taryba pritarė siūlymui Rokuose suteikti naujus gatvės pavadinimus. Artimiausiu metu čia atsiras Razetų, Vilkauogių, Adonių, Ricinmedžių bei Šeivamedžių akligatviai.

„Visi akligatviai yra netoli Marijampolės plento, tad nesunku juos rasti“, – kalbėjo Miesto planavimo ir architektūros skyriaus vedėjas Nerijus Valatkevičius.

Jis tikino, kad tikslesnes gatvių vietas galima rasti Kauno miesto savivaldybės internetiniame puslapyje bei Panemunės seniūnijoje.

Dar viena naujai pakrikštyta gatvė atsiras Sargėnuose. Kauno miesto taryba nutarė jai suteikti Paribio gatvės pavadinimą. Toks pavadinimas pasirinktas dėl to, jog gatvė eina per dvi teritorijas – Kauno miestą ir rajoną, o pastarojoje gyvenvietėje jau yra įregistruota gatvė tokiu pavadinimu. Tad pritarus ir miesto dalyje esančiai gatvei suteikti Paribio pavadinimą, bus vientisa gatvė.

Specialistai pažymėjo, kad naujų gatvių pavadinimų suteikimas padeda rasti konkrečius adresus ir Registrų centre nelieka neaiškiai pažymėtų teritorijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pavadinimai labai gražūs. Bet, deja, "Rabarbaro" pavadinimai daugeliu atvejų atitinka tikrovę.

Jonas

Jonas portretas
Rokus puola šliužai, bet niekam nerūpi. I švaikykite tuos valdininkus ir už jų algas nupirkite nuodų, nes surenku po 300- 500 šių gyvių kiekvieną dieną. Gelbėkite..........................

Rabarbaras

Rabarbaras portretas
Akligatviai vadinsis sosnvskio kopūstai, dilgėlė, kanapė, mirti alyvose žodžiu... :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių