Kaunas didžiuojasi „Žalgiriu“: tegul žaliai balta vėliava kyla aukštai!

  • Teksto dydis:

Pirmadienį užbaigta Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serija – Kauno „Žalgiris“ įveikė Vilniaus „Rytą“ ir čempionu tapo vienuoliktą kartą iš eilės. „Žalgiriu“ didžiuojasi ir Kaunas – čia greta miesto savivaldybės suplevėsavo krepšinio komandos vėliava.

Kaip portalo žurnalistams teigė Kauno miesto savivaldybės Ryšių su visuomene skyriaus vedėjas Arnoldas Bukelis, „Žalgirio“ vėliava prie pastato iškelta antradienio rytą.

„Planuojame, kad plevėsuos apie savaitę“, – pridūrė Ryšių su visuomene skyriaus vedėjas.

„Žalgiris“ dar kartą įrodė, ko yra vertas, „Žalgiris“ yra neatsiejama mūsų miesto dalis, užima tikrai didelę dalį vietos kiekvieno kauniečio širdyje.

Kaunas džiaugiasi ir didžiuojasi „Žalgirio“ triumfu – tai patvirtino ir miesto savivaldybės atstovas. „Nuotaikos pačios geriausios“, – emocijas įvardijo pašnekovas.

A. Bukeliui antrino ir mero Visvaldo Matijošaičio patarėjas ryšiams su visuomene Tomas Jarusevičius. „Mero nuotaikos – pergalingos ir čempioniškos. „Žalgiris“ dar kartą įrodė, ko yra vertas, „Žalgiris“ yra neatsiejama mūsų miesto dalis, užima tikrai didelę dalį vietos kiekvieno kauniečio širdyje. Ta proga nusprendėme simboliškai greta Kauno miesto ir Europos Sąjungos ir mūsų šalies vėliavos iškelti ir „Žalgirio“ (vėliavą, – aut. past.), parodydami, kad tai yra mūsų miesto komanda“, – kalbėjo T. Jarusevičius.

Komandos vėliavos nuotraukomis Kauno miesto savivaldybė pasidalijo ir socialiniame tinkle „Facebook“. „„Žalgiris“ – mūsų komanda, o Kaunas – čempionų miestas. Tegul žaliai balta vėliava kyla aukštai!“ – rašoma pranešime.

Kauno miesto savivaldybės nuotr.

Pirmadienio vakarą komandos pergale mieste džiaugėsi ir rungtynes stebėję gerbėjai. Krepšinio aistruoliai čempionus pasitiko ir sveikino greta Kauno „Žalgirio“ arenos.

 

 

Primename, kad iš viso kauniečiai šalies krepšinio pirmenybes jau yra laimėję 23 kartus. Lemiamame mače pamatus pergalei „Žalgiris“ padėjo trečiojo ketvirčio pabaigoje, kai spurtavo 9:0 ir pirmą kartą įgijo dviženklę persvarą 61:51. Ketvirtajame kėlinyje kauniečiai pridėjo spurtą 10:4 bei praktiškai užsitikrino pergalę likus žaisti 5 minutes nutoldami 74:61.

Paskutinėmis minutėmis „Rytas“ dar pabandė kilti į lemiamą šturmą, tačiau Ivano Buvos ir Andrew Goudelocko pastangų buvo maža – po Mariaus Grigonio tritaškio (79:69) klaustukų nebeliko.

Pirmąjį finalo serijos susitikimą Kauno ekipa laimėjo 90:75, o antrąjį – 92:70.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kai

kai portretas
Romanovas su jais fotkinosi, tai komanda buvo jėga ir užsienyje, o čia - tik savame krašte, ar neperdėtai garbinami?

kaunietis

kaunietis portretas
Suraskite Europoje [ paimkite ir agresoriaus šalį...] , kur žaidžia vien vietiniai... Manau , nelabai rasite, tačiau visur yra palaikančiųjų , sirgalių ...ir nemažai. ESMĖ TA, jog tokių "jooo" , nemylinčių savomiesto, šalies , klubo , duodančio daug emocijų, ...aplamai , matyt ir savęs, yra mažuma, jei ne vienetai... Apgailėtinas tipas...

Axel coon

Axel coon portretas
Joooo, Rytas net į Eurolyga nepatenka
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių