Kalėdinės nuotaikos Kaune – vis daugiau: prie savivaldybės jau puošiamas kalėdinių eglučių parkelis

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Kauno miesto savivaldybės prieigose darbininkai puošė dešimtis kalėdinių eglučių. Šiemet tarp gėlių klombų ir papuoštų medelių įsitaisys ir iš šakų padaryti elniai.

Jau ne pirmus metus kalėdiniu laikotarpiu prie savivaldybės esančias gėlių klombas užpildo vazonuose pasodintos eglaitės. Ant jų jau spindi geltonos lemputės, visad pritraukiančios pasidaryti jaukią asmenukę.

Šiemet tarp kalėdinių eglučių įsitaisė ir elniukai. Iš šakų surištos dekoracijos jau dabar žavi praeivius, kurie nori paliesti raudoną Rudolfo nosį. Kol dar eglutės tik dėliojamos, nėra bendro vaizdo, tačiau tikrai jau artimiausiu metu šioje centrinėje Kauno dalyje bus įkurtas mažasis pasakų parkelis.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Primename, kad kalėdinės dekoracijos kabinamos įvairiose miesto vietose. Jau papuošti visi tiltai, pagrindinėse gatvėse ant apšvitimo stulpų montuojamos matytos ir nematytos švieselių kompozicijos. Puošiami ir parkai, centre esantys fontanai, tad per didžiąsias miesto šventes Kaune tikrai bus vietų, kur bus galima įsisukti į jaukumo skraistę, pasigrožėti akimirkomis ir įsiamžinti tai nuotraukose.

Visos miesto dekoracijos bus įžiebtos kartu su pagrindinės Kauno eglės įžiebimo švente, kuri vyks lapkričio 27 dieną 17.30 val. Tiesioginę eglutės įžiebimo transliaciją bus galima stebėti ir „Kauno dienos“ portale!



NAUJAUSI KOMENTARAI

jūra

jūra portretas
tie rombai yra lygiaverčiai Vilniaus vamzdžiui..tiesiog darko Kauno įvaizdį.

Vika

Vika portretas
Patiko. Ačiū už šį grožį

.

. portretas
Visą vaizdą gadina griozdiški rombai!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių