Judrioje sankryžoje – laikinas vairuotojų kantrybės išbandymas

Vadinamojoje Muravos sankryžoje praėjusią naktį pradėti asfalto keitimo darbai. Dalis viršutinės kelio dangos jau nuimta, tačiau ir naktį iš penktadienio į šeštadienį bus tęsiami darbai, o dar kitą naktį bus klojamas naujas asfaltas.

Ypač judrioje miesto sankryžoje, sujungiančioje Savanorių, Pramonės ir Šiaurės prospektus, prasidėjo tvarkymo darbai. Dėl šios priežasties apribotas eismas, o tamsiuoju paros metu laisvai kirsti sankryžą trukdo sunkioji technika. Žinoma, tuomet eismas nėra toks intensyvus, tačiau vis tiek remonto darbai taps laikinais iššūkiais vairuotojams.

„Važiavau naktį pro šią sankryžą, tai toks chaosas, pro tuos sunkvežimius negali pravažiuoti, tenka visaip laviruoti. Bet gerai, jog tvarko, nes ten jau tas asfaltas buvo visiškai nelygus, ypač važiuojant link Šiaurės prospekto. Atrodydavo, kad visa važiuoklė braška“, – replikavo vairuotojas Lukas.

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis nurodė, kad darbai bus vykdomi dar dvi naktis. Dienos metu dėl intensyvaus eismo darbai vykdomi nebus, tačiau vis tiek bus ribojamas greitis ir sankryžoje apie darbus įspės kelio ženklai.

„Vyksta sankryžos asfalto dangos atnaujinimo darbai. Tvarkoma dėl atsiradusių gilių provėžų asfalto dangoje. Praėjusią naktį buvo nufrezuota dalis senos dangos, tolimesni frezavimo darbai bus atliekami šiąnakt 20 – 5 val. Asfaltavimas numatytas naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Jei nespės pabaigti, tai bus asfaltuojama ir naktį iš sekmadienio į pirmadienį“, – komentavo A.Pakalniškis.

Jau buvo planuota, jog šiemet prasidės Savanorių prospekto kapitalinis remontas, kuris turėjo būti vykdomas nuo sankryžos su Taikos prospektu iki Kauno riboženklio. Tačiau dabar planai atidėti. Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas nurodė, kad šiemet Savanorių prospekte daugiau tvarkymo darbų nebus atliekama, tad vadinamosios Muravos sankryžos asfalto dangos keitimas yra vieninteliai darbai, kurie vykdomi šioje miesto arterijoje. Kol kas dar neaišku, kada bus kapitaliai tvarkoma likusi Savanorių pr. dalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladimiras Moskvičiovas

Vladimiras Moskvičiovas portretas
ВСЕ БУДЕТ ХОРОШО-ПОТЕРПИТЕ
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių