Įvardijo Kauno Kalėdų eglės kainą: bus pigesnė nei Vilniaus

Šią savaitę Vilnius paskelbė, kad šiųmetė kalėdinė eglutė kainuos 321 tūkst. eurų. Kaunas šventinėms miesto dekoracijoms numatęs kuklesne sumas, tačiau jos išlieka panašios, kaip ir praėjusiais metais.

„Kauno eglutė kainuos panašiai, kaip ir praėjusiais metais, apie 160 tūkst. eurų, įskaitant Rotušės aikštės papuošimą“, – nurodė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Paklaustas, kaip vertina Vilniaus įvardytas sumas, Kauno vadovas didelės problemos nematė, juk Vilnius – sostinė, tad gali daugiau skirti ir papuošimams.

„Gal jų bus gražesnė, nežinau. Kiekvienas žmogus savo namuose juk irgi tokios brangios nepuošia, nors kiekvienam savo būna gražiausia. Bet ten juk sostinė, artėja gražus jubiliejus, tad, manau, normalu jiems skirti daugiau. Viskas gerai“, – kalbėjo V.Matijošaitis.

Energetikos kainoms pakilus į aukštumas, viešumoje pasigirsta siūlymų, kad ir per Kalėdas reikėtų pataupyti ir tiek švieselių mieste nesujungti. Kauno meras tikino, kad savivaldybė ieško būtų kaip taupyti elektrą. Neatmetama, kad tam tikru metu apšvietimas bus kiek pritemdytas. Gali būti, kad ir visame mieste bus mažiau šviečiančių dekoracijų, tačiau šventinės nuotaikos tai neturėtų sugadinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ar eglutės

ar eglutės portretas
būtinos šiuo sunkiu metu šaliai? Euriukai pinigines drasko? Nėra svarbesnių reikalų?

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Eglutė turi būti kukli , N A T Ū R A L I , NES ŠV. Kalėdos tuo ir pasižymi , o šimtus tūkstančių skirti 'MALTIEČIŲ SRIUBAI'' , visi bus patenkinti tokia KALLĖDINE DOVANA , būkit protingi .

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Eglute tik natūralia. Jokios plastikos ,jokių dirbtinų nesamonių.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių