Ringauduose atidaryta visiškai nauja „Iki“ parduotuvė

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį atidaryta visiškai nauja prekybos tinklo „Iki“ parduotuvė Ringauduose, adresu Margirio g. 2a. Ši parduotuvė naujai suprojektuota ir pastatyta būtent prekybos tinklo poreikiams. Ji įrengta pagal naujausius įmonės standartus ir yra 229-oji prekybos tinkle. Investicijos į naują parduotuvę siekė 0,58 mln. eurų.

„Siekiame būti kuo arčiau savo pirkėjų ir norime, kad jie galėtų patogiai ir saugiai apsipirkti netoli namų, todėl atidarome naujas parduotuves ten, kur jos ypač laukiamos. Parduotuvės Ringauduose dydį ir asortimentą suformavome atsižvelgdami į vietos bendruomenės, kurią sudaro apie 8,3 tūkst. gyventojų, poreikius. Jie čia ras gausų praktiškai visų prekių pasirinkimą. Taip pat naujoje parduotuvėje įdiegėme šiuolaikiškus, apsipirkimo patirtį gerinančius sprendimus“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Moderni Ringaudų seniūnija pastaruoju metu plečiasi itin sparčiai, čia statomi gyvenamieji kvartalai ir individualūs namai, nuolat daugėja gyventojų, kuriasi šeimos su vaikais, tad modernios bei šiuolaikiškos parduotuvės poreikis buvo itin jaučiamas. Siekiant atitikti darnios plėtros planus, pastatyta visiškai nauja „Iki“ parduotuvė, šalia pirkėjų patogumui įrengta didelė automobilių aikštelė. Taip pat greta yra ir degalinė.

Erdvioje 1253 kv. m ploto naujoje parduotuvėje Ringauduose gyventojų patogumui įrengti dideli šviežių vaisių ir daržovių, pieno, sveriamos mėsos, taip pat mėsos savitarnos, atvėsintos ir rūkytos žuvies, kulinarijos ir konditerijos skyriai. Pirkėjai čia ras platų karštos ir rūkytos mėsos bei paukštienos pasirinkimą. Šviežumą vertinantiems gyventojams siūloma net tris kartus per dieną kepamos duonos ir bandelių.

„Iki“ nuotr.

Patogesniam, greitesniam ir saugesniam apsipirkimui naujoje parduotuvėje įrengtos 6 „IKI Bitutė“ kasos, leidžiančios apsipirkti kaip įmanoma labiau sumažinant žmogiškąjį kontaktą. Taip pat čia veikia 3 paprastos kasos. Parduotuvėje dirbs 30 darbuotojų. Lankytojams ji bus atvira kasdien nuo 7.30 iki 22 val.

Šioje naujoje parduotuvėje Ringauduose, greta apsauginių veido kaukių, respiratorių, dezinfekcinių skysčių, nuo kitos savaitės bus galimybė įsigyti ir greitųjų COVID-19 antigeno testų, skirtų savikontrolei. Parduotuvėje įsigijus testą bus galima bet kuriuo metu pasitikrinti, ar nesergama koronaviruso infekcija. Tai suteiks galimybę asmenims vos per 10–15 min. gauti pirminei diagnostikai skirtą rezultatą.

Pasak prekybos tinklo vykdomosios direktorės, šiemet ir toliau numatoma tinklo plėtra bei parduotuvių atnaujinimas, o į savitarnos kasų įrengimą suplanuotos investicijos sieks apie 3 mln. eurų.

Per šiuos metus jau atidarytos visiškai naujos „Iki“ tinklo parduotuvės Kaune ir Ringauduose, atnaujintos dar 8 parduotuvės įvairiose šalies vietovėse. Prekybos tinklą sudaro 229 „Iki“ parduotuvės. Prekybos tinkle dirba apie 5,9 tūkst. darbuotojų.


Šiame straipsnyje: ikinauja parduotuvėringaudai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kestutis

Kestutis portretas
Siandien 11 25 min apsilankes prekybos centre iki Ringaudai eilini karta noredamas isigyti prekes, konkreciai baterija duracel 9v kaina prie prekes. 1,99 kasoje jau 5,30 tinklas nuo pauksciu 4/5 kaina prie prekes 1,45 kasoje 2,99 iskviesta vedeja labai akiplesiskai pasake kad kainas nespejame susidelioti ir jai nepatinka galiu daugiau cia nesilankyti. Bet kas gali paneigti kad tai nesaminingas pirkeju klaidinimas, tiesa opie tai informavau ir palink administracija.

Liulis

Liulis portretas
Lečiausias aptarnavimas savitarnos kasose visoje LT. Kaip buvo graudu žiūrėti kaip mergaitė bando išgryninti suglamžytą loterijos bilietą ir jai dar priskirta savitarnos zona. Laikas: penktadienis 17:30. Savitarnos zonoj nuolat pypsi "patvirtinti amžių" pypsiukai. Iki vadovai brainstormeriai kur jūs??? Gal daugiau žmonių įdarbinkit ar bent savitarnos zonos atsisakykit jei nesugebat darbo organizuoti. Trys kartus lankiausi ir visus tris kartus savitarnos kasose praleidau nuo 15 iki 25 minučių.

Budulis

Budulis portretas
Supermarketų vajus Lietuvoje tęsiasi ir negali sustoti. Buvo kažkada kioskeliu, po to degalinių ir picerijų, o dabar supermarketų epocha.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių