IKEA Kaune atsinaujino iš esmės: dar daugiau sprendimų namams ir verslams

  • Teksto dydis:

IKEA Kaune baigė plėtrą ir iš esmės atsinaujino. Kone dvigubai išaugusioje prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje atsirado dar daugiau įkvėpimo ir realistinių interjero sprendimų namams ir verslams, kuriuos galima vietoje išbandyti bei įvertinti. Lankytojų patogumui sukurtos specialios erdvės baldų planavimui, kuriose nemokamai galima susiprojektuoti virtuves, spintas ir kitas baldų sistemas.

Kauniečių laukia ir kitos naujienos – nuo šiol pirkėjai gali be užsakymo internetu iš karto įsigyti kelis šimtus prekių namams, tarp kurių ir švediški maisto produktai. Juos ketvirtadienį nemokamai paragauti galės visi lankytojai, o mažųjų IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vietos lankytojų staigmenos lauks visą savaitgalį.

Ekspozicijoje – virtuvės, svetainės, vaikų kambariai ir biurai

Prekybos centre „River Mall“ Kaune įsikūrusioje IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje sausį prasidėję plėtros darbai jau baigti. Ženkliai išaugusį prekių užsakymo ir atsiėmimo vietos plotą užpildė kauniečiams aktualiausių baldų realistiniai sprendimai ir interjero pavyzdžiai.

„Lankytojai galės paliesti ir išbandyti dar daugiau skirtingų virtuvių, svetainės, vaikų kambarių baldų kombinacijų, spintų variantų, taip pat pamatys sprendimus biurams ir darbo erdvėms. Tai leis įvertinti, kaip realybėje atrodo vienas ar kitas nusižiūrėtas baldas ar jų deriniai, padarinėti stalčius, dureles ir kt. Siekiame, kad atėję susiplanuoti sau interjerų ar baldų sistemų, pirkėjai galėtų iš karto realiai pamatyti ir paliesti išsirinktus fasadus, patikrinti norimus sprendimus bei susikomplektuoti visiškai išbaigtą individualų variantą“, – naujienas vardija Virginija Tamošauskienė, IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vietos Kaune vadovė.

Norintieji atnaujinti namus už mažą kainą gali iš karto nusipirkti aksesuarų namams – lentynose jau išrikiuotos pavasario kolekcijos ir kitos naujienos, kurių ženkliai daugiau negu iki atsinaujinimo.

„Užsukę pirkėjai galės be užsakymo internetu įsigyti kelis šimtus prekių namams – nuo namų tekstilės: užuolaidų, pagalvėlių, užklotų iki virtuvės reikmenų, daiktų laikymo sprendimų bei aksesuarų, pavyzdžiui, vazų, žvakių, dekoratyvių padėklų. Kauniečiams bus siūloma paragauti ir švediškų maisto produktų: saldumynų, užkandžių, kavos, arbatos ir kt. Iki šiol IKEA maisto produktų Kaune nebuvo“, – vardija IKEA atstovė.

Lankytojams sukurta planavimo studija

Speciali erdvė – planavimo studija – IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje skirta interjero bei baldų sistemų planavimo paslaugoms. Čia IKEA specialistai, kuriuos rezervuoti reikėtų iš anksto, padės pirkėjams suprojektuoti virtuves, spintas ar kitas sudėtingesnes baldų sistemas, prie kavos puodelio pakonsultuos dėl interjero projektų. Papildomos kompiuterizuotos individualios planavimo vietos sukurtos pirkėjams, kurie baldus norės susiprojektuoti savarankiškai.

„Siekiame būti pirmu kontaktu verslininkams ir NT plėtotojams, kuriems reikia įrengti gyvenamosios paskirties objektus ar sukurti interjerą kavinei, grožio salonui, optikai ar nedidelei parduotuvei. Taip savo 75 metų patirtį, kuriant kasdien gražesnį gyvenimą daugeliui žmonių, pritaikome verslo įmonėms bei jų klientams. Išbaigtus interjero sprendimus kuriame ir privatiems asmenims. Daugeliui sutaupyti padeda tai, kad interjero projektą galima gauti visiškai nemokamai, iš IKEA įsigyjant 70 proc. suderintų baldų“, – pasakoja V. Tamošauskienė.

„Patogesnis tampa ne tik planavimas, tačiau ir apsipirkimas. Pirkėjų patogumui atskyrėme užsakymų išdavimų erdvę nuo užsakymų ir prekių apmokėjimo kasų.  Taip pat  padidinome aptarnaujančių kasų kiekį,  todėl aptarnavimas tapo dar greitesnis“, – priduria IKEA atstovė.

IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta yra įsikūrusi prekybos centre River Mall, Jonavos g. 60, Kaunas.


Šiame straipsnyje: IkeaparduotuvėIkea Kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

Freda

Freda portretas
Prekės paruošimas keturi eurai. O žandai jūms neplyš,galvijai?.Dar net laiką nirodo,kada turiu atvažiuoti pasiimti.Tuoj,viską metu ir puolu.durneliai.Rasiu kur nusipirkti ir be jūsų. Ir pigiau.

na

na portretas
man asmeniškai kardono baldų niekad nepirkčiau...nusipirkau sendaikčiuose bet naujus tai bent laiko...sėdi ant baldų ir nebijai paralonas įdėtas baldinis, o mūsiškiai įdeda paprastą paraloną tuoj sukrenta...dabar perkamumo tikrai nebus, gąsdino su korona dabar liepia ruoštis karui...kam tie baldai..ką turim tą turim...ukrainiečiam lai dovanoja jie vargšai, o mes jau su senais kaip nors.

Bebras \\\\\.../////

Bebras  \\\\\...///// portretas
Dar miškų liko?,jei neliks ką graužti,tai dantys man smegenis pradurs.Atsakysit už bebrų genocidą.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių