Gamtos reindžeriai Kauno marių pakrantes vaduoja nuo išmestų televizorių

Kauno marių regioninio parko direkcija pasidalijo nuotraukomis, kokius daiktus gamtos reindžeriai rado pakrantėse. Šį kartą į gamtos prižiūrėtojų akiratį pakliuvo išmesti televizoriai ir ekranai.

Prieš šventes prasideda pirkimo vajus, didieji prekybos centrai vilioja nuolaidų savaitgaliais, tačiau atsinaujinti nusprendę žmonės ne visada senus daiktus atiduoda perdirbti. Kai kurie nebereikalingus daiktus tiesiog išmetė Kauno marių pakrantėse bei parke.

„Išduodame paslaptį, kaip reindžeriai raumenis treniruoja. Va, taip va, kilnodami telikus miške!“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė Kauno marių regioninio parko direkcijos atstovai ir pasiūlė šiukšlintojams taip pat patreniruoti smegenų raumenis, o ne mėtyti daiktus gamtoje.

Nuotraukose matyti, kad reindžeriai rado ne vieną nebereikalingą ir miške išmestą televizorių bei monitorius. Tarp radinių yra ir labai senų televizorių. Kauno marių regioninio parko direkcijos atstovai juokaudami bandė prisibelsti į šiukšlintojų sąžinę.

Kauno marių regioninio parko direkcijos nuotr.

„Panašu, kad kažkas neblogai atsinaujino per „Black Friday“ (juodasis penktadienis – red. past). O gal čia išankstinės kalėdinės „dovanos“ miško žvėrims? Norite padaryti dovaną gamtai –suraskite daiktą, kuriam ne vieta gamtoje ir jį išgabenkite. Miškas padėkos! Savaitgalį neužsisėdėkit prie televizorių, keliaukit patreniruot raumenukų į gamtą“, – ragino Kauno marių parko prižiūrėtojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ups

Ups portretas
Nė vienas ant pečių nenešė. Atvežė. Veži į stambiagabaričių surinkimo punktą, elektroniką surenka net stambūs marketai. Stovi prie jų konteineriai.

Darius

Darius  portretas
Kas per grybai rašo tuos regioninio parko straipsnius. Gal reikėtų parašyt kokios baudos už gamtos teršimą ir kur galima priduot tokias atliekas.

Volkeris (Teksaso reindžeris)

Volkeris (Teksaso reindžeris) portretas
Aplink sodus šiukšlių daugiausiai, nes ten gyvena daug nelabai normalių žmogelių.
VISI KOMENTARAI 10

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių