Fiksuoja skaitytojai: Laisvės alėjoje – pasiklydęs ar įžūlus vairuotojas?

  • Teksto dydis:

Laisvės alėja yra pėsčiųjų zona, tačiau miestiečiai kartais susiduria ir su pasiklydusiais ar įžūliais vairuotojais.

Nors į šią miesto zoną gali įvažiuoti gyventojai ir aptarnaujantis personalas, tačiau, panašu, jog šį kartą kauniečiai užfiksavo ties fontanu važiuojantį tikrai ne vietinį.

Kauniečiai pasidalijo vaizdo įrašu bei keliomis nuotraukomis, kuriose matyti, kaip auksinės spalvos „Volkswagen Arteon“ automobilis laviruoja aplink Laisvės alėjos fontaną bei pėsčiuosius.

Matyti, kad vairuotojas važiavo S.Daukanto gatve nuo K.Donelaičio gatvės pusės ir ties fontanu, tikėtina, kad ieškojo išvažiavimo į Kęstučio gatvę.

Praeiviai tokius vairuotojo manevrus pasitiko stebėdami ir traukdamiesi iš kelio. Kauniečiai piktinosi, kad vairuotojas nestebi kelio ženklų ir važiuoja pėsčiųjų zonoje.

Tačiau buvo ir tokių, kurie svarstė, kad į miesto centrą galėjo paklaidinti navigacija, kuri dažnai Laisvės alėją žymi kaip įprastą gatvę. Nepaisant to, teigė praeiviai, vairuotojas vis tiek turėjo atkreipti dėmesį į kelio ženklus, kurie nurodo, kad tiek Laisvės alėja, tiek S.Daukanto gatvė – pėsčiųjų zona.

Tai ne pirmas atvejis, kuomet praeiviai ties Laisvės alėjos fontanu užfiksuoja besiblaškančius automobilius. Štai praėjusį rudenį šioje vietoje pavojų pėstiesiems kėlė BMW. Tąkart vairuotojas ne tik trumpoje atkarpoje greitai įsibėgėjo, bet ir vos nekliudė praeivių. Tuomet vairuotojui surašytas administracinių teisių pažeidimo protokolas su administraciniu nurodymų ir paskirta 30 eurų bauda. 

Skaitytojo nuotr.


Šiame straipsnyje: Laisvės alėjaVairuotojasvažiuoja Laisvės alėjaskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
turbūt ukrainietis

frydomas

frydomas portretas
Vakarais Laisvėj siaučia 3-4 dviratininkų grupė, kuri specialiai lekia ne dviračių taku.Bet juk alėjoj nėra nei policijos, nei vaizdo kamerų.Absoliuti laisvė....

Kaunas europos lyderis mirtimis perėjose

Kaunas europos lyderis mirtimis perėjose portretas
Eilinė traišmytoja,tokių pilnas Kaunas,perėjos karo zona.Sako yra grupė kur jie giriasi kiek kas sutraiškė ir kaip pabėgo.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių