Dovanos, kurios džiugins ilgai! 20 idėjų, ką dovanoti artimiesiems

  • Teksto dydis:

Artėja gražiausios metų šventės, kurioms su nekantrumu ruošiamės. Žinoma, galvojame, kuo pradžiuginti artimųjų ir draugų, o galbūt ir savo širdis. Juk norisi, kad dovana būtų prasminga, naudinga ir ilgaamžė. Visiems, kurie ieško ką padovanoti savo artimiesiems, DEXTERA paruošė keletą idėjų. Tikimės, kad tai leis sutaupyti jūsų laiką dovanų paieškoms ir jūs būsite tikri, kad dovana patenkins lūkesčius, bus aktuali, funkcionali, individualiai pritaikoma ir džiugins tikrai ilgai. Kviečiame pasižvalgyti!

Praktiška dovana: iki 50 eurų dovanų kuponas

Šis variantas patiks tiems, kurie dovanoms planuoja skirti ekonominį biudžetą, tačiau nenori išlaidauti beprasmiams niekučiams. Dovanų kuponas leis išsirinkti tinklelius nuo uodų arba antialerginius tinklelius, kurie apsaugos nuo nepageidaujamų vabzdžių, dulkių bei alergijas sukeliančių žiedadulkių ir leis mėgautis grynu oru plačiai atvertais langais. Toks dovanų kuponas leis išsirinkti modernias, žaismingas ir funkcionalias plisuotas žaliuzes. Turintys stogo langus tikrai išsirinks plisuotas žaliuzes arba roletus stoglangiui iš gausios audinių paletės.

„Dexteros“ nuotr., 1 pvz.: tinklelis-rėmelis nuo uodų (0,80x1,40 m langui)

„Dexteros“ nuotr., 2 pvz.: plisuotos žaliuzės (0,70x1,35 m langui)

„Dexteros“ nuotr., 3 pvz.: plisuotos žaliuzės (0,50x0,75 m stogo langui)

„Dexteros“ nuotr., 4 pvz.: stoglangio roletas (0,50x0,75 m langui)

Apdairi dovana: 50-100 eurų dovanų kuponas

Dovanų kuponas leis išsirinkti įvairius saulės kontrolės sprendimus. Dirbantiems iš namų patiks plisuotos žaliuzės – jos suteikia galimybę mėgautis natūralia saulės šviesa, tačiau apsaugo nuo varginančių  atspindžių monitorių ekranuose. Turintiems vaikų, DEXTERA siūlo apsvarstyti tvarias skandinaviško stiliaus žaliuzes, o ypač populiarias Skandinavijos šalyse – pasirinkus įvairių spalvų žaliuzių juosteles vaikų kambarys tobulai atspindės jų kūrybiškas asmenybes! Na, o diena-naktis roletai bei vertikalios žaliuzės derės tiek skandinaviško, modernaus stiliaus namuose, tiek ir klasikiniuose interjeruose.

„Dexteros“ nuotr., 5 pvz.: plisuotos žaliuzės (2 langai 0,70x1,35 m)

„Dexteros“ nuotr., 6 pvz.: skandinaviško stiliaus žaliuzės (2 langai 0,80x1,80 m)

„Dexteros“ nuotr., 7 pvz.: diena-naktis roletai (3 langai 0,90x2 m)

 

„Dexteros“ nuotr., 8 pvz.: vertikalios žaliuzės (2x2,50 m langui)

Populiari dovana: 100-150 eurų dovanų kuponas

Šis dovanų kuponas leis keisti kambarių interjerą, derinant skirtingus langų dekoro variantus. Renkantis neutralią roletų audinio ar žaliuzių juostelių spalvą, ryškesnių spalvų galite įnešti kituose namų elementuose. Arba atvirkščiai – esant ramiems kambario interjero spalvų tonams, galėsite pažaisti ir su spalvingu audiniu. Nebijokite roletų ir žaliuzių derinti su turimomis užuolaidomis, nes jos suteikia minkštumo pojūtį, o tuo tarpu žaliuzės tarnaus kaip funkcionalus saulės kontrolės sprendimas bei pridės malonios šviesos, lengvų ir kampuotų linijų. Na, o klasikiniai roletai tiks bet kuriame kambaryje: miegamajame galėsite rinktis šviesą blokuojantį, darbo kambaryje šviesą atspindintį, o svetainėje šviesai pralaidų roletų audinį.

„Dexteros“ nuotr., 9 pvz.: klasikiniai prigludę prie lango roletai (3 langai 0,70x1,20 m)

„Dexteros“ nuotr., 10 pvz.: klasikiniai prigludę prie lango roletai (4 langai 0,60x1,20 m)

„Dexteros“ nuotr., 11 pvz.: diena-naktis roletai (2 langai 0,70x1,45 m)

„Dexteros“ nuotr., 12 pvz.: aliumininės žaliuzės (1,50x1,70 m langui)

Dosni dovana: 150-200 eurų dovanų kuponas

Funkcionalūs roletai ir žaliuzės apsaugos nuo nepageidaujamų saulės spindulių, praeivių žvilgsnių ir padės sukurti norimą namų jaukumą. Priklausomai nuo pasirinktų audinių, vienuose namuose įsivyraus ramybė ir harmonija, o kituose – ryškus ir ekstravagantiškas stilius, atspindintis šeimininkų charakterį. Moksleivių kambariuose ypač rekomenduojame plisuotas žaliuzes – vaikams ir jaunuoliams jos patinka, nes yra žaismingos ir lengvai valdomos, o tėvams – nes tai prie sveikatos tausojimo prisidedantis sprendimas. Kadangi plisuotos žaliuzės valdomos tiek iš viršaus į apačią, tiek iš apačios į viršų, jos leidžia uždengti tiesioginę saulę ir tuo pačiu neprarasti natūralios dienos šviesos.

„Dexteros“ nuotr., 13 pvz.: plisuotos žaliuzės (2 langai 0,70x1,70 m)

„Dexteros“ nuotr., 14 pvz.: plisuotos žaliuzės (5 langai 0,50x1,20 m)

„Dexteros“ nuotr., 15 pvz.: diena-naktis roletai (2 langai 1x1,50 m)

Solidi dovana: 200-300 eurų dovanų kuponas

Vis daugiau laiko praleidžiame namuose, todėl nebijokime eksperimentuoti. DEXTERA konsultantai siūlo prisijaukinti ryškias spalvas, derinti tamsus ir šviesius atspalvius, susikurti jums jaukią ir drauge stilingą aplinką. Kviečiame atrasti ir medines žaliuzes, kurios tituluojamos kaip vienas gražiausių langų dekoravimo gaminių ir pasižymi subtilia prabanga. Besirūpinantys ekologija atras ir itin draugišką aplinkai „Eco Essence“ klasikinių roletų kolekciją, kurios visi audiniai pagaminti iš 100 proc. perdirbto plastiko, o savo išvaizda niekuo nesiskiria nuo įprastinių roletinių audinių!

„Dexteros“ nuotr., 16 pvz.: diena-naktis roletai (4 langai 0,80x1,40 m)

„Dexteros“ nuotr., 17 pvz.: medinės žaliuzės (langas 1,60x1,80 m)

„Dexteros“ nuotr., 18 pvz.: medinės žaliuzės (2 langai 0,80x2,20 m)

„Dexteros“ nuotr., 19 pvz.: klasikiniai laisvai kabantys „Eco Essence“ roletai (2 langai 2,70x1,60 m)

Išskirtinė prabanga

Karščiausia šio sezono naujiena – medinės žaliuzės jūsų poilsio oazėje! Estetiškas, vientisas dizainas kuria modernumo ir švaros įspūdį bei itin tinka rafinuoto skonio žmonėms, vertinantiems prabangą ir natūralumą.

„Dexteros“ nuotr., 20 pvz.: medinės žaliuzės (6 langai 0,80x2,40 m)

Ir dar daugiau dovanų!

Įsigyjant DEXTERA dovanų kuponą, papildomai jūsų lauks nemokama dizainerės konsultacija, konsultanto iškvietimas į namus, ekspertų konsultacija visuose DEXTERA salonuose ar nuotoliniu jums patogiu būdu.

DEXTERA konsultantai yra pasiruošę atsakyti į visus jums rūpimus klausimus ir padėti išsirinkti produktus pagal asmeninius poreikius bei individualius interjerus.

Perkantiems fizinius dovanų kuponus DEXTERA salonuose – papildomai dovanojame net 30 proc. kupono vertės! Akcija vyksta iki 2021 m. gruodžio 31 d.

Visi roletai, žaliuzės ir tinkleliai nuo uodų yra gaminami pagal individualius užsakymus, todėl galutinė produkto kaina priklausys nuo lango išmatavimų, pasirinktų audinių, valdymo būdo. Todėl DEXTERA konsultantai yra pasiruošę atsakyti į visus jums rūpimus klausimus ir padėti išsirinkti produktus pagal asmeninius poreikius bei individualius interjerus.

Linkime saugaus ir jaukaus švenčių laukimo. Dovanokite ir patirkite atradimo džiaugsmą!

 


Šiame straipsnyje: Dexteraroletaizaliuzesdovanos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių