Dovana Kauno rajono pirmokams – knyga apie svajones

  • Teksto dydis:

Pakaunės pirmokai, kaip ir kasmet, sulaukė ypatingos dovanos iš Aurelijos Makūnienės labdaros ir paramos fondo – Viktorijos Guseinovos knygos "Kur slepiasi svajonės". Tai jau dvyliktoji knyga, kurią išleidžia fondas ir padovanoja visiems Kauno rajono pirmokams.

Garliavos viešojoje bibliotekoje spalio 12d. įvyko naujosios knygelės pristatymas ir mokinių kurtų iliustracijų šiai knygai parodos atidarymas.

Anot V.Guseinovos, kurti knygą vaikams ir dar apie svajones tikrai nesunku. "Džiaugiuosi, kad eilėraštukus ir jų skleidžiamą nuotaiką puikiai iliustravo mano mažųjų pagalbininkų piešiniai", – sakė knygos autorė.

Iliustracijas knygai piešė 24 Akademijos mokyklos-darželio "Gilė" mokiniai, padedami mokytojos Rasos Kazakevičienės. Fondo vadovė A.Makūnienė dėkojo knygelės autoriui, dizainerei, redaktorei, mokytojai ir, žinoma, vaikams, kurių pastangomis knygelė tapo spalvinga bei žaisminga. "Kūrybiškumą reikia ugdyti nuo mažens, o vaikų piešiniai tik dar kartą parodo, kokie kūrybingi ir kupini idėjų mūsų mažieji", – teigė fondo direktorė.

"Nauja knyga – tai indėlis į kultūrą, meną. Dėkoju, kad padedate lavinti vaikų kūrybiškumą ir suteikiate jiems nepakartojamų įspūdžių", – padėkos žodžių negailėjo Kauno rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė Irena Viktorija Stančiauskienė.

Knyga gyvena ilgą gyvenimą, keliauja iš rankų į rankas, nuneša į įsivaizduojamus pasaulius, išmoko svajoti. Fondo vadovė ir savanoriai linkėjo vaikams nepamiršti svajoti ir tai daryti kasdien.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Interesantas

Interesantas portretas
Ką ten veikia buvusi seimo narė ...?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių