Dėmesio, vairuotojai: uždaroma Lubinų gatvė

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė pranešė, kad užbaigus pagrindinės gatvės rekonstrukciją Romainiuose, darbai keliasi į aplinkines susisiekimo arterijas. Nuo antradienio kelininkai uždaro Lubinų gatvę – pravažiavimas numatyta tik vietos gyventojams.

„Kilometro ilgio atkarpa suskirstyta į tris darbų etapus. Pirmajame, tarp Romainių ir Pakarklės gatvių, rangovai frezuoti asfalto dangą pradės liepos 24 d. Jeigu viskas klostysis pagal planą, spalio viduryje veiksmas persikels į antrąją atkarpą tarp Pakarklės ir V. Tuinylos gatvių. Trečiajame etape, tarp V. Tuinylos ir Liucijanavos gatvių, rekonstrukcija startuos kitų metų sausį ir tęsis iki balandžio vidurio“, – feisbuke pranešė savivaldybė.

Lubinų gatvėje numatyta pakloti magistralinius paviršinio vandens tinklus, įrengti naują asfalto dangą, šaligatvius ir apšvietimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vafliui jomajo

vafliui jomajo portretas
vafli, apie kokius gradus čia pizdielini? kaip sakant karštis ir saule tavo kiauram kepalui poveikį turi... o Kaune judesys visomis kryptimis vyksta.

to Wilno

to Wilno portretas
ruZki, sėdėk putkos subinėj ir tylėk.

Wilno

Wilno portretas
Kaune per pusmeti sutvarko o pas portugalus per visą istorija vis tvarko stadioną ai nu dar spėjo šūdų vamzdį iškelt prie neries ir medžius išpjaut aplink pilį..kaip šūdlenkiai sako ..uvažūcha!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių