Dėmesio: eismo pokyčiai Jonavos gatvėje ties Kleboniškio mišku

  • Teksto dydis:

Kitą savaitę laikinai bus ribojamas eismas Jonavos g. Pokyčiai bus įvesti ruože ties Kleboniškio tiltu.

„A. Miškinio vidurinio tilto rekonstrukciją pradėjusi AB Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja – artėja eismo pokyčiai Jonavos gatvėje, ties Kleboniškio mišku“, – perspėja Kauno miesto savivaldybė.

Nurodoma, kad nuo vasario 8 d. po griaunamu viaduku eismo juostų skaičius bus perpus sumažintas: nuo keturių iki dviejų – po vieną abejomis kryptimis. Darbai vyksta ir virš tilto Islandijos plente.

„Vairuotojų prašome išlikti budriais, stebėti kelio ženklus, o esant galimybei – susiplanuoti kelionę su laiko atsarga ar rinktis alternatyvius maršrutus. Tai ypač aktualu rytinio ir vakarinio piko metu“, – atkreipė dėmesį savivaldybės atstovai.

A. Miškinio tiltas iš esmės rekonstruojamas, platinamas tam, kad būtų galima atskirti tranzitinį eismą nuo vietinio ir taip užtikrinti eismo saugą. Tik tranzitiniam eismui bus skirtas vidurinis tiltas.

Vairuotojų prašome išlikti budriais, stebėti kelio ženklus.

Baigus darbus planuojama pereiti prie trečiojo (pietinio) tilto per Nerį atnaujinimo.

Visų trijų tiltų rekonstrukcija yra būtina sąlyga pradedant paskutinį Islandijos plento projekto etapą, kuris apima ruožo tarp Biruliškių sankryžos ir Jonavos g. tvarkymą.

Visas Islandijos plento projektas apimą transporto mazgo ties PC „Mega“, Sargėnų, A. Meškinio (Kleboniškio) ir naujo tilto per Nerį statybą, naujo viaduko per Jonavos g. statybą ir šalia esančio ruožo tarp Biruliškių sankryžos ir Jonavos g. rekonstravimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gražus ir aukštas

Gražus ir aukštas portretas
Ar man galima ten važiuot?

Neleiskit nuosedai vaziuoti per tiltus

Neleiskit nuosedai vaziuoti per tiltus portretas
MELAGIS PER TILTA VAZIAVO, TILTELIS SUGRIUVO, MELAGIS ĮGRIUVO

Tai,kad

Tai,kad portretas
Kleboniškio tiltas žinomas nuo neatmenamų laikų. Bet ir p. Meškinis,kaip inžinierius ir statytojas yra labai daug prisidėjęs asmeniškai, prie daugelio problemiškų LT tiltų statybos.Garbės jam negalėtų būti per daug...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių