Dar keliose Kauno vietose pradeda veikti piešiniais puošti knygomatai

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė skelbia, jog dar keliose vietose pradėjo veikti knygomatai. Knygas užsisakę kauniečiai jas galės pasiimti bet kuriuo paros metu.

Siuntas siųsti ir gauti per paštomatus tapo įprasta gyvenimo praktika. Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka siekia, kad ir knygos skaitytojus pasiektu tokiu pat būdu, kaip ir siuntos, todėl kauniečius pratina naudotis knygomatais.

Šiuo metu bet kuriuo paros metu atsiimti ir grąžinti galima penkiose miesto vietose: netoli bibliotekos Parko padalinio (P. Lukšio g. 60), šalia Šilainių seniūnijos (Baltų pr. 53), Petrašiūnuose, šalia įstaigos „Kauno biudžetinių įstaigų buhalterinė apskaita“ (T. Masiulio g. 10), Romainiuose (Chodkevičių g. 6) bei Lampėdžiuose (Romuvos g. 48).

Knygas iš knygomatų pasiimti labai paprasta, užtenka padaryti kelis žingsnius. Pirmiausia, užsisakyti norimą leidinį portale ibiblioteka.lt. Gavus SMS žinutę, tereikia suvesti durelių atidarymo kodą knygomato klaviatūroje ir pasiimti leidinius.

Beje, knygomatai puošia ir miesto erdves bei tapo dar viena gatvės meno galerijos dalimi. Štai Parko, Petrašiūnų ir Lampėdžių knygomatus puošia spalvingi ir nuotaikingi Morfai piešiniai.


Šiame straipsnyje: knygomataiknygos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Alė

Alė portretas
Tai atlikta labai neatsakingai.Panaikino Romainių biblioteką, ten vyresnio amžiaus žmonės rinkdavosi įvairiems pokalbiams,vyko daug renginių.Knygas padėdavo išsirinkti nuoširdžios bibliotekininkės.Žmogui reikia pačiupinėti knygą o ne internetu užsakinėti.Uždarė šviesos židinį.Naikina visą kultūrą

Ne vieningas Kaunas

Ne vieningas Kaunas portretas
Tai bent vieningo kauno ištradimai! Mokyklas uždarinėja, vandenvietėse kuriasi caro gentys, o va bibliotekos prilygintos alaus tarai! Bravo vieningam Kaunui!

nn

nn portretas
Naikina bibliotekas ir vietoj jų kaip tuštiems buteliams steigia ,,matus,,.Ko nepadarė rusai,tą daro dabartiniai godūs ir be jokios moralės politikai,jau nekalbant ,kad pagyvenusiems žmonėms,nesinaudojantiems internetu tai nepasiekiama, o jaunimui ne knygos galvoje,greičiau performansai,
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių