COVID-19 toliau liepsnoja Kauno „Regitroje“: susirgo dar vienas darbuotojas

  • Teksto dydis:

Sekmadienį dar vienam „Regitros“ Kauno filialo darbuotojui patvirtintas koronavirusas. Darbuotojas paskutinį kartą darbe lankėsi spalio 13 d. Tai ketvirtasis susirgimo atvejis Raudondvario pl. 234B esančiame padalinyje. Jis yra siejamas su pirmaisiais susirgimais. Šiuo metu neturima žinių, jog kiti šiame padalinyje dirbantys darbuotojai jaustų COVID-19 būdingus simptomus.

Konsultacijų su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru (NVSC) metu šis darbuotojas buvo priskirtas prie mažos rizikos kontaktų. Nuo spalio 14 d. nebeatvyko į darbą, izoliavosi namuose ir atliko COVID-19 testą, kurio teigiamas atsakymas atėjo sekmadienį.

Šiuo metu ir toliau aktyviai konsultuojamasi su NVSC dėl tolesnių veiksmų bei galimų artimų kontaktų su sergančiuoju.

Didėjant COVID-19 susirgimų skaičiui visoje Lietuvoje, klientai kviečiami naudotis elektroninėmis paslaugomis. Nuotoliniu būdu galima ne tik pasikeisti vairuotojo pažymėjimą, bet ir užregistruoti prieš tai Lietuvoje eksploatuotą transporto priemonę ar pranešti apie jos pardavimą. Visi elektroniniai užsakymai pristatomi į namus arba artimiausią paštomatą.

Jei vis dėlto klientams nėra galimybės paslaugų atlikti internetu, tuomet reikėtų dėl vizito padalinyje užsiregistruoti iš anksto. Tai padeda valdyti klientų srautus, t. y. išvengti didelių susibūrimų ir tokiu būdu užtikrinti saugesnį fizinį atstumą tarp žmonių. Dėl vizito padalinyje kviečiame užsiregistruoti tiesiog internetu: https://www.regitra.lt/lt/kontaktai/e-paslaugos/isankstine-registracija-priemimui-filiale-5

Atvykstančių į „Regitrą“ prašoma būti sąmoningais ir laikytis bendrųjų saugumo reikalavimų: dezinfekuoti rankas, viso vizito metu dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones, laikytis saugaus atstumo, už paslaugas rekomenduojama atsiskaityti ne grynaisiais pinigais, o banko mokėjimo kortele.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių