„Chorų karų" nugalėtojai savo laimėjimą atidavė vaikams

Grupės „16 Hz“ vyrukai ir Kauno studentiškasis choras 25 tūkst. litų čekį įteikė sveikatos ir integracijos centro „Sauliukas“ vaikams.

Pastarieji nekantraudami laukė atvykstančių „Chorų karų" nugalėtojų. Centro direktorė Dalia Šatinskienė džiaugėsi su grupe „16 Hz“ draugaujanti jau 10 metų.

„Jie ir iki šiol dažnai mus lankydavo. Duodavo vaikams groti savo instrumentais. Jų atvykimas visada buvo didžiulis džiaugsmas mažiesiems“, - tikino vadovė.

D. Šatinskienė neslėpė, kad jau beveik aišku, kam bus panaudoti choristų padovanoti pinigėliai. „Greičiausiai dalį lėšų panaudosime naujiems langams, o likusius - šildymo sistemai“, - planus atskleidė direktorė.

Didelį dėmesį vaikams su fizine ir raidos negalia skiriantis klubas labai sunkiai verčiasi. Praėjusią žiemą vien už patalpų šildymą teko mokėti per 5 tūkst. litų.

„Labai ačiū jums už paramą „Chorų karuose“. Atsidėkodami už tai dovanojame šį čekį 25 tūkst.litų“, - trumpai drūtai pasakė „16 Hz“ lyderis Petras Jucevičius.

Muzikantai su atvykusiais choristais padainavo vienos dainos priedainį, o už tai vaikai juos apipylė gėlėmis ir savos gamybos atvirukais.

Sveikatos ir integracijos centro direktorė tikino, kad šiems negalią turintiems vaikams labai svarbi parama.

Centras didelį dėmesį skiria vaikų tėvų apmokymui. Pasak direktorės, valstybė kompensuoja 18 kineziterapeuto užsiėmimų. Centre kineziterapeutas apmoko tėvus, kurie vėliau čia patys užsiima su savo atžalomis.

Negalią turintys vaikai piešia, šaudo iš olimpinės klasės lankų, vežami į plaukimo treniruotes baseinuose. „Mūsų siekis ne jiems pritaikyti gyvenimą, o padėti negalią turintiems vaikams pasiekti gyvenimo kokybę“, - tvirtino centro vadovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas

kaunas portretas
Šaunuoliai vyrai.AČIŪ.

benas

benas portretas
mokinkites,seimo degradai

vytautas

vytautas portretas
teisėjai,prokurorai seimūnai,milijonieriai MOKYKITĖS IŠ ŠIŲ PAPRASTŲ ŽMONIŲ.juk jūsų sąžinės jau seniai smirda,BET LIETUVA DAR NEPRASMIRDUS.....
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių