Chemijos gatvės daugiabučio kiemas po liūties virto ežeru

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt skaitytojas pasidalijo nuotraukomis, kuriose užfiksuotas po antradienio liūties skęstantis vieno Chemijos gatvės daugiabučio kiemas.

Nuotraukose matyti, kad Chemijos gatvės 9 daugiabučio kiemas virtęs ežeru. Jame skęsta pastatyti automobiliai, kuriuos pasiekti nepermirkus kojų – neįmanoma misija.

Skaitytojo Olego teigimu, po liūties vanduo laikėsi gana ilgai. Šiek tiek atslūgo tik kitą dieną. Tačiau, pasak vyro, niekas vandens nubėgimų nevalė, todėl jis su kaimynais plušėjo pats.

Panaši situacija buvo ir kituose šios gatvės daugiabučių kiemuose.

Portalas primena, kad antradienį Kauną skandino liūtis. Po audros gatvės visame mieste tapo sunkiai pravažiuojamos. Neatlaikę vėjo gūsių virto medžiai, reklaminiai stendai. Be elektros buvo likę tūkstančiai gyventojų. Labiausiai nukentėjo Vilijampolė ir Kalniečiai.

 


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienaChemijos gatvėapsemta gatvėliūtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aū,ar liko Lietuvoje prokurorų ir teisėjų.Aū atsiliepkite,aū

Aū,ar liko Lietuvoje prokurorų ir teisėjų.Aū atsiliepkite,aū portretas
Per dvidešimt aštuonis metus išvogtą ,praskolintą,moraliai nualintą valstybę staigiai atstatyti labai sunku.Net pats ponas Dievas tikriausia nežino tokių stebūklingų būdų.Bet mes turime nerinkti buvusių konservuotų ir liberastų,turi atsisijoti visi vagys ir svetimų valstybių agentai.Tik tada prasidės valstybėje darbas ir darna ,kaip bus susodinti visi kubiliniai,mockiniai,anūkiniai ir jų pačios,masiuliniai ir dėdulės su magnolijom.

ner

ner portretas
o jus bent skambinot vandenu avarinei ? ar jie turi matyt per kristolinirutuli kur kas skesta . petrasiunuose irgi buvo ezeras bet paskambinom i avarine ir sutvarke watch?v=2UB6c9RaBHI

Apsispreskim

Apsispreskim portretas
Rinkimai arteja uz ka? Ar uz tai kad ES pinigus skubiai isisaina kol dar prie lovio.O, ka gero.daugiau.?Pinigai baigsis ir kas toliau?Gyventoju kiemu gerbuvis jiems dzin.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių