Atidaroma juvelyrikos paroda „Žiedai, žiedai...“

Nuo 2000 metų Kaune rengiama specializuota juvelyrinių dirbinių paroda „Žiedai, žiedai...“. Penktadienį atidaroma paroda - jau vienuoliktoji.

Ši paroda - tai galimybė juvelyrams pateikti Kauno miesto visuomenei įvertinti per metus pagamintus darbus, pabendrauti tarpusavyje ir pasidalinti darbo patirtimi.

Ankstesnėse parodose jau dalyvavo juvelyrai iš Kauno, Vilniaus, Šiaulių, Druskininkų, Telšių, Kijevo, Sankt Peterburgo ir kitų miestų.

Kasmet juvelyrai pateikia vis tobulesnius gaminius. Tik išties talentingo menininko - juvelyro rankose neišvaizdūs taurieji metalai tampa reto grožio meno kūriniais.

Paroda atidaroma penktadienį, 15 valandą, ir veiks iki šeštadienio. Juvelyrinius dirbinius išvysti galima S.Daukanto g. 4, „Lietuvos prabavimo rūmų“ Kauno filialo patalpose. Šiųmetė paroda  „Žiedai, žiedai...“ skirta Lietuvos vardo tūkstantmečiui paminėti.

Šiais metais parodoje pamatysite ne tik autorinius papuošalus, pagamintus iš platinos, aukso ir sidabro, bet ir įvairių pavidalų investicinį auksą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių