Apdovanotas „Kauno dienos“ žurnalistas

Geriausiems Kauno žurnalistams išdalinti apdovanojimai. Tarp jų – ir „Kauno dienos“ atstovas Marius Bagdonas. Tuo metu žurnalistas Vidas Mačiulis gautą premiją po kelių akimirkų perleido.

Gegužės septintoji – Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos diena – laikoma žurnalistų profesine švente. Prisimindami šią dieną, šeštadienio popietę Kauno žurnalistai tradiciškai susirinko į Spaudos balių, kuris surengtas jau 21 kartą. Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) Kauno apskrities skyriaus renginys tradiciškai vyko lauko terasoje V.Putvinskio gatvėje, praminoje „Vasaros olimpu“.

Kaip ir kiekvienais metais, geriausiems rašantiesiems žiniasklaidos atstovams buvo įteikti gintariniai parkeriai. Šiemet šį simbolinį apdovanojimą pelnė ir „Kauno dienos“ sporto žurnalistas M. Bagdonas.

Antrus metus iš eilės buvo teikiama Kauno rajono savivaldybės ir LŽS Kauno apskrities skyriaus įsteigta Petro Babicko vardo premija. Šiemet ji skirta žinomam televizijos žurnalistui, LŽS Kauno apskrities skyriaus vadovui V.Mačiuliui.

Dėkodamas už įvertinimą V.Mačiulis pareiškė, kad 3 tūkst. litų piniginę premiją jis dovanoja su 16Hz koncertuojančiam Kauno studentiškajam chorui, kuris linksmino Spaudos baliaus dalyvius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai prastas žurnalistas

Labai prastas žurnalistas portretas
Labai prasta skonį parodo tie, kurie skiria premijas tokiems Mačiuliams. Tai reto lėkštumo, minties skurdumo pavyzdėlis jauniems žurnalistams. Būtent pavyzdys, koks neturi būti žurnalistas. Sklandžiai klausimo nesugeba suformuluoti. Kai pradeda klausti, nesugeba pabaigti. Bet kartu bando vėblenti, ką turėtų atsakyti klausinėjamasis.

o

o  portretas
komentatorius visiškai prastas. Tau iki žurnalisto Mačiulio kaip kiauliukui iki debesų.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Abu apdovanotieji kelia rimtų abejonių. Įdomu, kas sprendė kuriems kandidatams paskirti apdovanojimus? Viskas rūke.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių