Antikorupcijos ir etikos nusižengimus Kaune nagrinės konservatoriai

Naujai prisiekusi miesto taryba pasiskirstė darbais ir delegavo frakcijų atstovus į dalį komisijų ir komitetų. Antikorupcijos ir etikos reikalais šią kadenciją rūpinsis konservatoriai.

Antradienį Kauno taryba pradėjo spręsti realius miesto klausimus. Pirmiausia posėdyje ir paskirti delegatai į įvairias komisijas ir komitetus.

Taryba pritarė, jog Antikorupcijos komisijai vadovaus Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos pirmininkė Edita Gudišauskienė. Praėjusioje kadencijoje ji vadovavo Etikos komisijai, o dabar šios komisijos pirmininko pareigos perleistos taip pat konservatorių frakcijos atstovui Rytui Kupčinskui.

Kontrolės komiteto pirmininkas paskirtas konservatorius Vygantas Gudėnas, o pavaduotoju – „Vieningo Kauno“ atstovė Rasa Šnapštienė.

Naujoji miesto valdžia paskyrė ir miesto tarybos narių komandą, kuri Kauną atstovaus Lietuvos savivaldybių asociacijos suvažiavimuose. Vicemerą Andrių Palionį taryba delegavo į darbo grupę, kuri koordinuos 2020-tų metų pasaulio salės futbolo čempionato, kuris vyks Lietuvoje, reikalus.

Numatoma, kad gegužę vyksiančio tarybos posėdžio metu bus paskirti kiti tarybos nariai, kurie vadovaus likusioms komisijoms bei komitetams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš+

Aš+ portretas
Gal jau tegul pradeda kapstyti viešų ir privačių interesų maišymą matiošaičio ir jo šeimos? Pvz viešbučio įsigyjimas, laisvų sklypų užstatymas ir kas juos nupirko (ar ne matiošaičio chebra). Kas atlieka stadiono statybas ir kas rangovas? Kokie buvo to konkursai? Ar nebuvo nutekinta konkursų pasiūlymai, kad laimėtojas būtų sūnus. Kodė lampėdžiuose išpirkti plotai irgi tvarkomi matiošaičio vaikų? Kaip ir kokias teises jie turi į tokias vietas, o ne kiti, visai nepriklausomi asmenys. Jau senai ten būtų ir išpirkta ir padaryta. Reiškiasi jie sau susitelkia tokias sąlygas, kad jie ir galėtų tais plotais naudotis

Henrikas

Henrikas portretas
Tada Kaune korupcija niekada neišnyks, o tik gilės.

ei tu antikorupcioniere

ei tu antikorupcioniere portretas
kaip nubausi wyra , kuris namo wazineja -wazinejo walgyt su greituske ???
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių