Kaune koncertuos Amerikos repo metalo superžvaigždės

  • Teksto dydis:

Vasario 26 dieną „Žalgirio“ arenoje pasirodys pasaulinio garso amerikiečių repo metalo ir roko grupė „Limp Bizkit“. Grupė tapo sunkiosios muzikos ikona, savo kūryboje sujungusi roko, metalo ir agresyvaus hiphopo elementus. Garsūs scenos chuliganai savo grandioziniu šou ir begaline energija sudrebins Kauną.

Bilietus į vienintelį „Limp Bizkit“ koncertą Kaune jau lapkričio 7 d. nuo 10 val. ryto bus galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete www.bilietai.lt. Pirmieji 100 bilietų bus parduoti už išskirtinę kainą.

Grupė „Limp Bizkit“ 1994 metais buvo įkurta Floridoje. Jos sudėtis: vokalistas Fredas Durstas, boso gitaristas Samas Riversas, būgnininkas Johnas Otto, didžėjus DJ Lethal ir gitaristas Wesas Borlandas. Per savo ilgą kūrybinį gyvenimą grupė buvo nominuota trims „Grammy“ premijoms, pelnė daugybę kitų premijų ir apdovanojimų, išleido 7 sėkmingus albumus ir pardavė daugiau kaip 100 milijonų įrašų kopijų.

Koncertuodami daugybėje koncertų ir festivalių „Limp Bizkit“ įgijo garsių maištininkų ir triukšmadarių šlovę, nes jų pasirodymus dažnai lydėjo skandalai ir gerbėjų neramumai. Grupė greitai išpopuliarėjo ir tapo žinoma visame pasaulyje.

 

 

Pastaraisiais metais didesnę laiko dalį grupė skyrė naujų idėjų ir įkvėpimo paieškai, o kartu užsiėmė ir kitais projektais. Pavyzdžiui, F. Durstas pasižymėjo kaip talentingas aktorius ir režisierius. 2019 metų rudenį ekranuose pasirodė jo filmas „Fanatikas“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Johnas Travolta. Ir štai visai neseniai „Limp Bizkit“ pagaliau grįžo prie savo tiesioginio darbo įrašų studijoje ir scenoje.

Jau seniai sklando gandai apie naujo albumo pasirodymą, todėl yra viltis ir didelė tikimybė, kad koncerte Kaune nuskambės ir nauji grupės kūriniai. Bet kuriuo atveju grupė tikrai atliks savo garsiausius hitus: „Nookie“, „Break Stuff“, „Take a Look Around“, „My Generation“, „Rollin'“, „My Way“, „Behind Blue Eyes“, „Lightz“, „Gold Cobra“, „Lonely World“ ir daugelį kitų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas portretas
Dar gyvi seni apsiperdėliai?

nu pagalEu

nu pagalEu portretas
po dvidešimt metų ir mes sulaukėm super žvaigždžių...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių