Šauniausi Kauno orkestrai mieste skambės visą vasarą

  • Teksto dydis:

Šauniausi miesto orkestrai – Kauno pučiamųjų instrumentų orkestras „Ąžuolynas“ ir Kauno bigbendas, kurie dar nepasibaigus karantinui pirmieji Lietuvoje atnaujino koncertinę veiklą, dovanodami savo muzikinius pasirodymus, tempo sumažinti neketina visą vasarą ir kvies miestiečius bei svečius į muzikinius susitikimus gražiausiose Kauno erdvėse.

Šiais metais kauniečių pamėgto vasaros koncertų ciklo „Parko muzika“ raktinis žodis – #Nusišypsok!. Kodėl buvo pasirinkta tokia tema? „Karantinas privertė mus sustoti ir į gyvenimus įnešė sumaišties. Pagaliau išsilaisvinę nuo kaukių ir įvairiausių ribojimų, nuoširdžiai nusišypsokime vieni kitiems – artimam bičiuliui, brangiam giminaičiui, kolegai ar tiesiog praeiviui gatvėje. Mėgaukimės skambančia muzika, skleiskime pozityvią energiją ir su šypsenomis sugrįžkime į įprastą gyvenimo ritmą. Šiais metais klausytojams paruošėme staigmeną – nemokami vasaros sekmadienių koncertai grįžta su triguba jėga, nes prie įprastai šiame koncertų cikle pasirodydavusio pučiamųjų instrumentų orkestro „Ąžuolynas“ prisijungs ir Kauno bigbendas bei Kauno muzikos ansamblis „Ainiai““, – apie šių metų koncertų ciklą pasakojo įstaigos vadovas Vaidas Andriuškevičius.

Jau šį sekmadienį 17 val. Ąžuolyno parke prie Kauno miesto simboliu tapusios Stumbro skulptūros, koncertų ciklą tradiciškai atidarys orkestras „Ąžuolynas“ su žaviosiomis šokėjomis, kurie šiam koncertui paruošė naują nuotaikingą programą.

Kauno vizitine kortele vadinamas Kauno bigbendas šypsotis kvies liepos 12-osios vakarą labai romantiškoje ir visai neseniai atnaujintoje Kauko laiptų terasoje. Įsimylėjėliai šią vietą jau puikiai žino, o tie, kurie dar čia nėra buvę, turės puikią progą apsilankyti skambant svaiginančiam džiazui, susiliejančiam su fontano purslais. Į kauniečių labiausiai mėgiamą Kalniečių parką mėgautis muzika vėl kvies orkestras „Ąžuolynas“, o rugpjūčio mėnesį Dainavos parke švelniai skambės ansamblio „Ainiai“ melodijos.

Visų koncertų pradžia 17 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

yja

yja portretas
tai gal galima būtų pilnai paskelpt vietas ir datas

Romualdas Grabštas

Romualdas Grabštas portretas
Nevykę sprendimai. Orkestrai turėtu groti visada tuo pačiu laiku toje pačioje vietoje. Geriausia - Rotušės aikštėje. Dabar ateis 20 žmonių ant Kauko laiotų ir viskas. Pinigai įsisavinti, bet naudos jokios. Todėl kad organizatoriai visiški lopai.

...,man!!! labai paTINKA MERGAITE kuri...

...,man!!! labai paTINKA MERGAITE kuri... portretas
reklamuoja neALKOHOLINI SAMPANA BOSCA,noreciau su JA JO isGERTI,bet...neKAISIOKITE TAIP DAZNAI TOS REKLAMOS,nes...TRUKDOTE SKAITYTI... TASKAS
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių