Prasideda fotomeno festivalis „Kaunas Photo“

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kaune prasideda šešioliktasis tarptautinis fotomeno festivalis „Kaunas Photo“.

Pasak organizatorių, šiųmetinė renginio tema – „Skaitmeninis-Virtualus-Tikras“, o jo metu bus mėginama iš įvairių perspektyvų apžvelgti šiuolaikinę suskaitmenintą visuomenę.

Festivalis kvies sutelkti dėmesį į skaitmeninio gyvenimo būdo pasekmes, duomenų srautus, ryšius, elektroninius nusikaltimus ir saugumą, mašinų mokymąsi, stebėjimą, automatizavimą, grėsmes ir trapias ribas.

„Kaunas Photo“ prasidės parodomis Švietimo istorijos muziejuje ir M. Žilinsko dailės galerijoje, vasaros terasoje „Laukas“ vėlų vakarą bus rodomos fotografijų projekcijos ir festivalyje dalyvaujantys menininkai papasakos apie savo darbus.

Vėliau žiūrovai galės pamatyti improvizacinio kodavimo (angl. live coding) performansą, per jį atlikėjai realiuoju laiku rašo programinį kodą, o žiūrovai ne tik girdi jo muzikinę išraišką, bet visa tai stebi ekrane.

„Kaunas Photo 2019“ parodos uždarose erdvėse veiks nuo rugsėjo 5 iki spalio 6 dienos. Lauko parodas galima aplankyti iki spalio 31 dienos.


Šiame straipsnyje: Kaunas Photofestivalisfotomenas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...,skaitmenine FOTOGRAFIJA turi SAVO paNAUDOJIMO SPEKTRA...

...,skaitmenine FOTOGRAFIJA turi SAVO paNAUDOJIMO SPEKTRA... portretas
bet... FOTOMENININKAI ir toliau lieka prie JUOSTINES FOTOGRAFIJOS...,kad apie TAI suZINOTUMETE daugiau,pasinaudokite INTERNETU ir paKLAUSYKITEk kaip apie TAI kalba FOTOMENININKAS ir KELIAUTOJA Paulius NORMANTAS... TASKAS
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių