Meno paroda kauniečius šokiruos

  • Teksto dydis:

Liepos 14 d. Kauno miesto muziejaus Rotušės skyriaus rūsiuose atidaroma keramikos ir stiklo meno paroda „4+4“, pristatanti aštuonių menininkų darbus.

Tai jau antroji „4+4“ paroda, rengiama šioje Kauno miesto muziejaus erdvėje. Šį kartą parodos kuratorius Artūras Rimkevičius pakvietė keturis stiklo menininkus ir keturis keramikus pristatyti savo darbus. Taigi, parodos formatas – „4 + 4“ = 8 dailininkai: A. Rimkevičius, Daina Rimkevičienė, Živilė Navikaitė, Arūnas Daugėla, Konstancija Dzimidavičienė, Gediminas Šibonis, Egidijus Šimatonis ir Daina Daukšienė.

„Stengiuosi atrasti tokius dailininkus, kurie tarpusavyje savo menine raiška būtų labai skirtingi, kad būtų savotiškas netikėtumas parodos lankytojams“, – sako A. Rimkevičius.

Visi autoriai – profesionalūs dailininkai, turintys savo braižą. Jų eksponuojami darbai labai įvairiapusiai, ekspresyvūs, netgi šokiruojantys.

Paroda Kauno rotušės rūsiuose veiks iki rugpjūčio 28 d.


Kas? Keramikos ir stiklo meno parodos „4+4“ atidarymas

Kur? Kaune, Rotušės a. 15

Kada? Liepos 14 d. 17 val.


Šiame straipsnyje: menasparoda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
kad tie meninykai -- geri kulinarai. Žr. fotkes. Ir prie ko tik žmogus nepripranti. Jeigu tai madinga, tapsime ir kanibalais.

Emigrantas

Emigrantas portretas
Cia ne joks menas. Cia Lietuvos kronikos, pasiziurejus net seiles nutyso. Praalkau ir mielai suesciau dabar koki kepta emigravusi kauniuka, tokie skanesni buna. P.S. Patarimas reikejo viska sumest i sulini...

Taip

Taip portretas
Jau nebepatinka. Realybė irgi kartais užknisa. Noriu matyti daugiau teigimų emocijų, nes ir taip baigiame užgraužti, užkapoti, užėsti vieni kitus...Gal, jei dažniau akcentuosime ne realybę, o ateities vizijas, gražios ateities, patys tapsime šviesesni, geresni...Taip kad nepirškite nuomonės.Vieni gėrėsis, kiti šiurps, bet tai ir įdomu, kad ne vieną giesmę vertindami giedosime....Aš tokių vaizdų nebenoriu, nebeįdomu, bet tikiu, bus tokių, kuriems šis šokas bus į naudą... gal kitaip, teigiamiau pasižiūrės į pasaulį, duok, Dieve...
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių