„Keistuoliai” I. Balsytė, A. Giniotis ir D. Auželis kviečia susitikti koncertuose Vilniuje ir Kaune

  • Teksto dydis:

Liepos 27 d. 19 val. koncertų cikle „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ svetingumo komplekse „Monte Pacis“ ir liepos 28 d. 20 val. Vilniaus miesto festivalyje „Upės terasoje“ laukiami „Keistuolių“ teatro aktorių koncertiniai pasirodymai su programa „Trys“.

Jei šiandien jau mažai kas tiki, jog pasaulis laikosi ant trijų banginių keterų, tai nė vienas keistuolis neabejoja, jog šis teatras tvirtai įsitaisęs ant savųjų banginių – Ilonos Balsytės, Aido Giniočio ir Dariaus Auželio – pečių. Nuo studijų metų koja kojon žengiantys kūrėjai ir „Keistuolių“ teatro įkūrėjai scenoje susitinka jautriai, nostalgiškai, kiek saviironiškai bei itin gyvai savo bendros kūrybos retrospektyvai, šalia jos pristatydami ir naujus, dar negirdėtus kūrinius.

Šie koncertai – susitikimas su trimis žmonėmis, lydinčius visus trisdešimt metų trunkančią „Keistuolių“ teatro kelionę į žiūrovų širdis. Ilona, Aidas ir Darius prisimins itin retai gyvai suskambančias dainas iš rinkinio „Užsitęsusios vaikystės ruduo“, pažadins nostalgiją su komizmo prieskoniu, puikiai prisimenamą iš „Vogtų dainų“, taip savo pasirodymu įprasmindami per trisdešimt metų nueitą muzikinį kelią.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senas gerbėjas.

senas gerbėjas. portretas
Buvau jų Naujametiniame koncerte. Apmaudu, bet Giniotis paseno, pasidarė įkyrokas ir nuobodus. Balsytė puiki, kaip visada.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių