Floristas M. Gvildys: visiems vaikams reikia suaugusiųjų meilės ir globos

Iš gamtinių medžiagų pagaminta balta vaza simbolizuoja meilę, o gėlės joje – visus be išimties vaikus. Tokia meninė instaliacija, kurią sukūrė Kauno rajono vaikų gerovės centro „Gynia“ vaikai, vadovaujami žinomo floristo Marijaus Gvildžio, Raudondvario dvaro parke atsirado minint Tarptautinę vaikų gynimo dieną.

Akcijos organizatoriai pakvietė vaikus globojančias šeimas pripildyti šią vazą gėlių, kad ji būtų sklidina. „Kartu kurdami šią instaliaciją, siųsite žinutę, kad visiems vaikams, nepriklausomai nuo jų gyvenimo istorijų, reikia suaugusiųjų meilės ir globos“, – sakė M. Gvildys.

Už prasmingą iniciatyvą kūrėjams padėkojo ir bendruomeniniuose vaikų globos namuose „Gynia“ apsilankęs Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

„Esame kaimynai ir pažadėjau domėtis, kaip jums sekasi. Būkite sveiki, aktyvūs, gyvenkite kaip draugiška šeima“, – kalbėjo su dovanėlėmis į svečius atvykęs meras.

Praėjusį mėnesį vaikų gerovės centras įsikūrė Ringauduose, Saulės take, erdviame 164 kv. m ploto būste, kuris vaikams nupirktas Kauno rajono savivaldybės tarybos sprendimu, primena ELTA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nemo

Nemo portretas
Kažkaip svetimi vaikai labai parūpo, bet savus, pamestus, pamiršo floristas aprūpint tėviška meile ir išlaikyt

kazkaip nesa i

kazkaip nesa i portretas
pedofilija
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių