Andrijauskų trio kviečia į kompaktinės plokštelės pristatymą

  • Teksto dydis:

Sausio 23 d. 18.30 val. projekte „Muzikiniai dienoraščiai“ Kauno valstybiniame lėlių teatre laukia dvi muzikinės premjeros – pirmą kartą Kaune pasirodys muzikalioji Andrijauskų šeimyna. Jie atvyksta su naujausiu savo darbu – kompaktine plokštele pavadinimu „Šviesa lunguos“.

Milda ir Teresė Andrijauskaitės – talentingos merginos unikaliais balsais, kilusios iš Zarasų, grupės „Baltos varnos“ įkūrėjos. 2017 m. kartu su grupe išleido debiutinę kompaktinę plokštelę „Dar nedaviau tau vardo“, 2019 m. pristatė antrąją kompaktinę plokštelę „Virsmas“ kartu su styginių kvartetu. Ryškiai suspindėjusios Laumių vaidmenyse miuzikle „Eglė Žalčių karalienė“ ir televizijos muzikiniame projekte „Du balsai – viena širdis“, kuriame pavergė žiūrovus daina „Dalija“ – savitumu ir grynumu išsiskiriančios merginos daugeliui tapo atradimu. Šiuo metu jos bando sėkmę Eurovizijos atrankoje su daina „Namų dvasia“.

Gintaras Andrijauskas – charizmatiškasis kūrėjas, grupės „Sadūnai“ muzikantas, vadovauja Zarasų kultūros centro kapelai „Čir vir vyrai“, yra įvaldęs armonikų meistrystės amatą, nuolatinis televizijos laidos „Duokim garo“ ir kitų projektų dalyvis, žiemos šventės „Sartai“ himno „Unt Sartų“ autorius, Daugpilio (Latvija) lietuvių bendruomenės meno vadovas, savo gyvenimą paskyręs muzikai ir Zarasų kraštui. G. Andrijauskas kartu su dainuojamosios poezijos puoselėtoju Algirdu Svidinsku buvo įkūrę grupę „Šulinys“. Iki šiol savo tekstais kuria nemažai autorinių dainų.

Milda, Teresė ir Gintaras Andrijauskai – dvi dukterys ir tėtis – iki šiol daugiausia muzikuodavo per šeimos šventes. Pastaraisiais metais atlikėjai rengia bendrus pasirodymus ir džiugina klausytojus. Į koncertą kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

S

S portretas
Faina aukstaiciu seimynele:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių