Vėl kviečia Vilniaus universiteto alumnų sąskrydis

Praėjusią vasarą per tris šimtus Vilniaus universiteto auklėtinių tapo istorinio įvykio liudininkais. Jie dalyvavo pirmą kartą surengtame VU alumnų sąskrydyje.

Siekdami įtvirtinti tokią kasmetinių alumnų susitikimų tradiciją, birželio 12 d., šeštadienį, kviečiame visus savo alumnus vėl susitikti ir dieną praleisti kartu su savo kurso draugais VU Botanikos sode Kairėnuose (Kairėnų g. 43, Vilnius).

Sąskrydis prasidės 12 val. ekskursija po VU Botanikos sodą, kuris ne tik įspūdingas augalų kolekcijomis, tačiau įdomus ir kaip paveldo objektas. Ekskursijose žmonių skaičius ribotas, dėl to norintys turėtų paskubėti registruotis!

14 val. Gamtos muziejuje visus susirinkusius sveikins Vilniaus universiteto rektorius Benediktas Juodka ir vyks diskusija „Nesinoptinės prognozės. Globalizacija – kultūra, utopija ar naujas pasaulinis (rezistencinis) karas?“. Diskusijoje savo mintimis ir įžvalgomis dalysis filosofas prof. Marius Povilas Šaulauskas, istorikas doc. Arvydas Anušauskas, politologas doc. Egdūnas Račius ir filologas dr. Antanas Smetona. Diskusijai vadovaus dr. Kęstas Kirtiklis.

Likusią popietę kviečiame praleisti iškylaujant. Pageidaujantys galės atsikvėpti draugų būry, dalyvauti stalo žaidimų turnyre ar studentiškų filmų peržiūroje ir įsigyti VU suvenyrų. Sąskrydį vainikuos vakaras prie laužo – studijų laikų dainos ir neužmirštami šlageriai, legendos, prisiminimai. Į vakaro programą kviečiame įsitraukti visus grojančius, todėl nepalikite namuose gitaros ar būgnelių bei kitų muzikos instrumentų!

Skleiskite šią gerą žinią kurso draugams, registruokitės ir birželio 12 d. kartu atvykite į sąskrydį. Nepamirškite susikrauti iškylos krepšio su užkandžiais ir gėrimais, gitaros ir geros nuotaikos! Mielai Jūsų lauksime ir su atžalomis.

DĖMESIO: registracija vyks iki birželio 10 d. Iš anksto užsiregistravusiems alumnams įėjimas į Botanikos sodą nemokamas (į registracijos anketoje nurodytą el. pašto adresą bus atsiųsti bilietai)! Kitiems svečiams teks įsigyti bilietus su 50 proc. nuolaida.

Renginio programa


Šiame straipsnyje: Vilniaus Universitetasalumnai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių