Tapusi močiute, moteris po kelių valandų pati pagimdė trynukus

  • Teksto dydis:

38 metų moteris iš Jeruzalės tapo močiute ir po kelių valandų pati pagimdė trynukus.

Senamiestyje gyvenanti arabė pastojo natūraliai, ketvirtadienį sakė Jeruzalės ligoninės atstovė. Susilaukusi trynukų, ji dabar turi iš viso 11 vaikų.

Kadangi tai buvo trynukai, nėštumas buvo rizikingas, pasakojo 38 metų moteris, kuri ligoninėje buvo stebima kelis mėnesius.

Kai jos 22 metų sūnus pirmadienį tapo tėvu ir toje pat ligoninėje gimė pirmasis jos vaikaitis, susijaudinimas esą buvo didžiulis. „Aš buvau nėščia 33 savaitę. Tai yra per ankstyvas laikas gimdyti ir būčiau džiaugusis, jei kūdikiai dar šiek tiek būtų pabuvę pilve, - sakė motina ir senelė. - Tačiau praėjus kelioms valandoms po to, kai mano marti susilaukė savo vaiko, man prasidėjo sąrėmiai“. Po cezario pjūvio operacijos motinos ir trijų berniukų būklė yra gera, teigė gydantis gydytojas. Trynukai yra vos keliomis valandomis vyresnio vaiko dėdės.

Abi moterys dabar guli vienoje palatoje. Trynukai Jussefasm, Mussa ir Issa gydomi neišnešiotų naujagimių skyriuje. Abi šeimos gyvena netoli viena kitos. „Mažieji augs drauge - o kai mes grįšime namo, prasidės tikras darbas“, - sakė 38 metų gimdyvė.


Šiame straipsnyje: trynukaimočiutėmamaIzraelis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių