Šeimos elgesys šokiruoja: du metus pragyveno su negyvais tėvu ir dukra

  • Teksto dydis:

Indonezijoje viena šeima dvejus metus gyveno su mirusio tėvo palaikais namuose. 84-erių vyro kūną rado socialinis darbuotojas, atvykęs aplankyti Comahyje Javos saloje gyvenančios šeimos.

Mirusysis, policijos duomenimis, buvo susuktas tik į antklodę. Nuodugniai apžiūrėjus namą, rastas ir antras kūnas - veikiausiai vyriausiosios poros dukters, maždaug 50-metės moters.

Iš mirusiųjų, portalo „Detik“ duomenimis, buvo likę tik skeletai. Spėjama, kad žmonės mirė natūralia mirtimi po ligos 2016 metų sausį ir gruodį. Šeimos nariai policijai nurodė, kad tikėjosi jų prisikėlimo. „Našlė pareiškė, kad buvo apsireiškęs angelas, kuris Dievo vardu pranešęs, kad jie grįš į gyvenimą“, - sakė policijos atstovas.

Kaimynus jau kurį laiką neramino įtartinas kvapas. Tačiau šeima nesutikdavo į namus įsileisti žmonių. Socialinis darbuotojas taip pat pro duris įžengė tik pasiprašęs policijos pastiprinimo.

Policija ketina atsisakyti skrodimo, nes ant kūnų smurto pėdsakų nerasta. Tačiau moteriai ir dviem jos vaikams bus skirtas psichiatrinis gydymas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių