„Radisson SAS“ – šventinės nuotaikos
Artėjant didžiosioms metų šventėms viešbučio „Radisson SAS“ restoranas siūlo gurmanišką meniu.
Gurmanams – žvėriena
Jau šiandien, užsukę į viešbučio restoraną, patiekalus pietums ar vakarienei galėsite išsirinkti iš žvėrienos meniu. Iki gruodžio pradžios restoranas kviečia pasimėgauti patiekalais iš stirnienos, elnienos ar briedienos. Kepsniai su originaliais garnyrais, ypatingais naminiais makaronais bei bruknių padažu pamalonins ne vieną išrankų klaipėdietį.
Nuolatiniai „Radisson SAS“ klientai džiaugiasi ne tik nauju restorano meniu, bet ir per keletą metų pamėgtais patiekalais, kurie meniu yra įtraukti į atskirą skyrių - „Restorano klasika“. Pasak viešbučio pardavimų vadovės Aistės Matjošaitytės, keičiantis meniu, nuolatiniai svečiai anksčiau turėdavo atskirai užsisakyti pamėgtų, bet nebegaminamų patiekalų. Dabar populiariausieji patiekalai – “Restorano klasikoje”.
Restorano receptai - autoriniai
„Radisson SAS“ virtuvės šefas Vytautas Zdanauskas tikina, kad ir nauji meniu patiekalai džiugins gerą virtuvę vertinančius klientus.
„Mūsų virtuvė nesilaiko vien klasikinių receptų. Itališkai pagamintą antieną derinu su japoniškais padažais, prancūziškomis salotomis ir gaunu puikų skonį. Visi receptai – autoriniai, o pagal juos gaminami patiekalai - subalansuoto skonio“, - tikino jis.
Užsukus į restoraną, V.Zda-nauskas rekomendavo paskanauti žąsų kepenėlių, japoniškos „Miso“ sriubos, stirnienos, įsuktos į Parma kumpį, patiektos su bulvių pyragu ir porais bei keptu baravyku ir laimo vaisių padažu.
Desertų mėgėjai sutirps iš malonumo ragaudami mango ir baltojo šokolado putėsių su ananasų karpačio, užpiltų apelsinų drebučiais. Ne vienam patiks ir šiltas braškių pudingas su braškėmis ir ledais.
Naujovė – šventiniai pusryčiai Nuo gruodžio 1-osios „Radisson SAS“ restorane klaipėdiečiams bus siūlomas kalėdinis vakarienės meniu. Sumaniusiems šventiškai pavakaroti puiki keturių patiekalų vakarienė su taure vyno kainuos 70 litų.
„Radisson SAS“ siūlo ir kitą šventinę, bet dar neįprastą paslaugą.
„Klaipėdiečius su šeima ar kolegomis iki pat gruodžio pabaigos kviečiame šventinių pusryčių.
Rytą mėgautis gardžiais užkandžiais ir valgiais nuo 30-ia patiekalų padengto bufeto stalo – ir skanu, ir neįprasta“, - siūlė A.Matjošaitytė.
Skanauti gausių ir sočių pusryčių už 20 litų vienam asmeniui klaipėdiečiai galės kasdien nuo pusės septynių iki pusės vienuolikos.
„Radisson SAS“ kolektyvas įmonėms siūlo surengti bei aptarnauti ir šventinius vakarėlius, kalėdines popietes vaikams, taip pat paruošti puikius šventinius pietus ar vakarienę pačios įmonės patalpose.
Kalėdų ir Naujųjų metų vakarą į „Radisson SAS“ restoraną kviečiami tie, kuriems pabodo triukšmingos linksmybės, o šventinius vakarus norisi praleisti jaukioje aplinkoje mėgaujantis gurmaniškais valgiais. Naujametinis vakaras „Newport“ restorane su šventine keturių patiekalų vakariene ir putojančiu vynu asmeniui kainuos 150 litų.
Naujausi komentarai