Nauja porcija bilietų

Bilietai į Maskvos Didžiojo teatro spektaklį "Korsaras" išpirkti per septynias dienas. Todėl gastrolių rengėjai nusprendė baleto gerbėjams suteikti dar vieną progą: šiandien pradedami platinti papildomi 700 bilietų į premjerą Lietuvoje.

Tiesa, organizatoriai pastebi, kad ne tik didelis dėmesys Adolphe'o Charleso Adamo "Korsarui" rodo, jog rugsėjį Lietuvoje pasirodys ryškiausios planetos baleto žvaigždės. Spektaklyje, kurį baleto gerbėjai išvys rugsėjo 19 ir 20 d. Vilniaus operos ir baleto teatre, šoka ir du praėjusią savaitę išdalytų vadinamųjų baleto "Oskarų" laureatai – Natalija Osipova ir Ivanas Vasiljevas.

Gastrolių Lietuvoje laukia ir tituluotos žvaigždės. Už Medoros partiją "Korsare" "Benois de la Dance 2009" apdovanojimu įvertinta N.Osipova ir už Konrado vaidmenį "Korsare" apdovanotas I.Vasiljevas šiuo metu gastroliuoja JAV. Jie laukia pasirodymo Lietuvoje. "Bijau sumeluoti, bet, atrodo, lietuviai sumušė visus rekordus. Žinau, kad bilietai išpirkti per šešias dienas. Amerikoje prireikė dviejų savaičių", – telefonu iš JAV stebėjosi šokėjas.

Kodėl "Korsaras" visame pasaulyje sulaukia milžiniško populiarumo? Baleto gerbėjai gerai žino, kad "Korsaras" – brangiausias pastatymas per Maskvos Didžiojo teatro istoriją, kainavęs daugiau nei 4 mln. litų. Atvežti dekoracijoms prireiks šešių vilkikų, o artistai per tris spektaklio valandas dėvės net 6 tūkst. kostiumų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius1

Saulius1 portretas
Straipsnis pateiktas taip esą visi ten veržias tik dėl pastatymo brangumo... nu ir kaunadienės mentalitetas. :-(
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių