Iš mero lūpų – paguoda

Klaipėdos merui reikšmingiausias metų įvykis – anūko gimimas. Gal todėl miesto galva susitikime su žiniasklaidos atstovais dalijosi optimizmu ir paguodos žodžiais artėjant sunkiems metams.

Vakar Klaipėdos miesto meras Rimantas Taraškevičius apibendrino įsimintiniausius 2008-ųjų įvykius Klaipėdoje bei pasveikino uostamiesčio žiniasklaidos atstovus su artėjančiais naujaisiais metais.

Įpusėta krantinių rekonstrukcija, suremontuotas Rimkų kelias ir kiti Klaipėdos įvykiai merui nublanko prieš dar vieno Taraškevičiaus gimimą – meras asmeniškai jam reikšmingiausiu įvykiu įvardijo anūko gimimą.

R.Taraškevičius negailėjo ketvirtajai valdžiai ir linkėjimų. Jis ragino 2009-aisiais paieškoti daugiau teigiamų dalykų – blogieji ir taip matomi.

Buvo priminta dar nesena Klaipėdos istorija – meras akcentavo, jog miestas pergyveno ir blogesnius laikus, tad linkėjo nepasiduoti ir pesimistinėms krizės nuotaikoms.

"Buvo laikas, kai karštą vandenį turėjome tik porą kartų per savaitę ir išgyvenome", – bandė įplieksti optimizmo ugnelę Klaipėdos galva.

Paguoda: Klaipėdos meras R.Taraškevičius optimistiškai priminė, jog miestas turėjo ir blogesnių laikų, tad ir kitais metais smogsiančią krizę kaip nors išgyvensime.
Nerijaus Jankausko nuotr.


Šiame straipsnyje: naujieji 2009kalėdos 2008

NAUJAUSI KOMENTARAI

junuste

junuste portretas
kukukukukukukkkuuuuukukukukukkukukukukukukukkukkukuuuuukukukuukkukuku
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių